0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SPORT NA TV: Zvezda stiže na jug Srbije, ne propustite Kineze i okršaj Sevilje protiv Rome

Objavljeno: 10.08.17 u 08:50

Ovog četvrtka, 10. avgusta, glavni događaj biće u Surdulici, a širom planete odigraće se još nekoliko fudbalskih okršaja koje možete pratiti na našim kanalima.

Fudbaleri Crvene zvezde večeras će pokušati da iskoriste veliki kiks Partizana i da se već od četvrtog kola Superlige Srbije odvoje na čelu tabele sa tri boda više u odnosu na najvećeg rivala.

Da bi to uradili, potrebno je da trijumfuju u Surdulici protiv Radnika, koji se neće predati pred svojom publikom. Taj meč igra se od 20 časova uz prenos na prvom kanalu TV ArenaSport.

Osim tog duela, većina događaja biće na SportKlubu, a zanimljiv će biti okršaj u okviru kineske Superlige između Hebeija i Šangaja koji se od 13:35h igra uz prenos na trećem kanalu SK.

Na istom programu, uveče od 22 sata biće zanimljiv prijateljski susret između Sevilje i Rome, dok će na ostalim programima biti prenošeni teniski dueli sa ATP turnira u Montaelu i WTA turnira u Torontu.

Počev od 19:25h na drugom kanalu RTS-a moći ćete da uživate u finalnim borbama na Svetskom prvenstvu u atletici koje se ovih dana održava u Londonu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter