2
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik Surdulica

SPREMNI ZA SPEKTAKL: Stiže Zvezda u Surdulicu, vlada veliko interesovanje u celoj južnoj Srbiji (FOTO)

Objavljeno: 08.08.17 u 12:30

Iz tabora Radnika ističu da je klub i cela Surdulica spremna da ugosti vicešampiona Srbije, Crvenu zvezdu.

Kao što smo već objavili, termin utakmice između Radnika i Crvene zvezde je promenjen i meč će biti odigran u četvrtak od 20 časova, umesto u sredu kako je prvobitno bilo najavljeno.

Surduličani se spremaju za fudbalski spektakl, a kako nam je rečeno, vlada veliko interesovanje publike, ne samo iz ovog grada, već i šire okoline.

Naime, rezervisano je preko 500 ulaznica za ljubitelje fudbala iz Leskovca, Vranja, Kumanova… To garantuje dobru posetu i sjajan fudbalski ambijent na malom, ali prijatnom stadionu.

Cene ulaznica su 300 dinara za ‘Zapad’, 500 dinara za ‘Istok’ i 200 za severnu tribinu. Ulaznice su već u prodaji i tako će biti do četvrtka.

Do 14 časova u četvrtak će svi zainteresovani to moći da učine na blagajni u centru Surdulice, a od 14h do početka utakmice na blagajni stadiona Radnika.

0
0
2 Komentara
  1. Ja ocekujem spektakl kao prosle jeseni kada je Kosanovic dobio otkaz zbog izjave na kraju utakmice koju je zvezdana dobila uz obilatu pomoc sudija.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter