0
Domaći fudbal

FOTO: Radnik Surdulica

SUPERLIGA SRBIJE: Radnik pokorio Lazarev grad (VIDEO)

Objavljeno: 04.08.17 u 22:08

U premijernom meču 3. kola Superlige Srbije Radnik je kao gost savladao Napredak u Kruševcu sa 2:1 (1:1), čime tim sa stadiona pod Bagdalom još uvek ne zna za pobedu.

Radnik je posle remija na Voždovcu i poraza u Surdulici od Vojvodine zabeležio prvu pobedu. I to tamo gde je malo ko očekivao protiv Napretka iz Kruševca. Već na samom startu utakmice gosti su poveli. Strelac pogotka bio je mladi reprezentativac Zlatanović. Napredak je od tog trenutka preuzeo inicijativu.

Do izjednačenja Kruševljani su stigli pred kraj prvog dela igre kada je Šljivić sa ‘bele tačke’ u 39.minutu pogodio. Mogao je isti igrač do kraja prvog dela igre da postigne još jedan pogodak, ali nije imao sreće, to jest Čančarević je bio sjajan.

Radnik je do novog vođstva i pobede stigao u 61.minutu, kada je Radović izveo prekid, a Mićić postigao sjajan gol. Četa Nenada Sakića pokušala je da stigne bar do boda, ali su se izabranici Sime Krunića dobro branili i odbranili tri boda u Lazarevom gradu.

(Izvor: YouTube/AM Video7S)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]SUPERLIGA SRBIJE, 3. KOLO:

Petak:

Napredak – Radnik 1:2 (1:1)
(Šlivić 39 penal – Zlatanović 5, Mićić 61)

Subota:

18.00 Zemun – Radnički Niš
20.00 Voždovac – Borac
20.00 Javor – Mačva
20.00 Mladost – Rad
20.00 Vojvodina – Bačka

Nedelja:

18.00 Spartak – Partizan
20.00 Crvena zvezda – Čukarički[/stextbox]

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter