3
Evrokupovi

FOTO: FK Partizan

MARKO NIKOLIĆ: Šanse Partizana i nas su 50:50, ali ako budemo igrali kao protiv Bordoa…

Objavljeno: 04.08.17 u 19:04

Žreb za Ligu Evrope spojio je Partizan i Videoton u plej-ofu, a to znači povratak Marka Nikolića u Humsku, na stadion na kom je ovog leta proslavio dve titule u prvenstvu i Kupu.

Bivši trener Partizana se oglasio na klupskom sajtu gde je govorio o pomešanim emocijama, ali i šansama za plasman u grupnu fazu takmičenja. Evo šta je Marko Nikolić rekao:

– Znam da su svi navijači Videotona presrećni zbog uspeha protiv Bordoa, ali to je ‘ok’, sad idemo dalje. Pre Partizana čekaju nas dva veoma važna meča u prvenstvu protiv Meškoveca i Debrecina. Što se Partizana tiče, to će biti veoma težak meč, ne samo za mene, već i za moje saradnike Radoja Smiljanića i Gorana Basarića koji su radili samnom u Humskoj, takođe i bivše igrače Danka Lazovića i Marka Šćepovića. Biće tu pomešanih osećanja, nije tajna da sam imao prelepu godinu u Partizanu, da imam poseban odnos sa Grobarima. Neće mi biti lako da sedim na klupi protiv bivšeg kluba. Ipak, naš cilj je plasman u grupnu fazu Lige Evrope i blizu smo cilja. Šanse su 50:50. Nadam se da ćemo odigrati kao protiv Bordoa pametno, jer ako to učinimo možemo sigurno dalje – rekao je Marko Nikolić.

Prvi meč Partizana i Videotona igra se 17. avgusta za sada u Beogradu.

0
0
3 Komentara
  1. Ovaj Partizan moze mnogo. To se vidi iz igre tima,ali je potrebno u ovih petnaestak dana ispraviti uocene greske. Takodje, potrebno se i resiti odredjenih zabluda,posebno sto se kvaliteta nekih igraca tice. Konacno, Partizan mora i da se pojaca u smislu da se obezbedi
    za slucaj odlaska Djurdjevica i jos nekolicine igraca.Mi sigurno trebamo makar jednog krilnog napadaca, jednog iskusnijeg i kvalitetnijeg od onih zadnjih veznih koje imamo.Verovatno i jednog odlicnog i vrlo pouzdanog centarhalfa. Sve ostalo imamo za igranje na visokom nivou.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter