0
Evropske lige

Ikardi zaveo damu, Peskara šokirala Firencu

Objavljeno: 06.01.13 u 17:03

sapd1
Dva velika iznenađenja u popodnevnim mečevima 19. kola Serije A – Juventus je izgubio od Sampdorije u Torinu, a Peskara je savladala Fiorentinu na Artemio Frankiju! Od favorita jedino je Milan pobedio Sijenu sa 2:1.
Juventus je poveo protiv Sampdorije golom iz jedanaesterca Sebastijana Đovinka, a pritom je Sampdorija ostala sa igračem manje u 32. minutu kada je drugi žuti dobio Berardi koji je i skrivio penal. Ali Sampdorija je u drugom poluvremenu učinila nemoguće – dala je dva gola sa igračem manje i odbranila se i odnela sva tri boda u Đenovu! Oba gola dao je mladi Argentinac Mauro Ikardi, a kod prvog mu je asistirao Nenad Krstičić. Neverovatan i neočekivan poraz stare dama, pa sada imaju „samo“ +5 u odnosu na Lacio.

Poraz je doživela i Fiorentina u Firenci protiv Peskare, što je takođe ogromno iznenađenje. Peskara je slavila sa 2:0 golovima Žonatasa i Čelika.

Milan je slavio protiv Sijene sa 2:1, a vođstvo im je u 66. minutu doneo Bojan Krkić. Pacini je sa bele tačke povisio na 2:0, a konačan rezultat postavlja Paolući u 87. minutu.

Đenova je sa 2:0 bila bolja od Bolonje i tako pobegla iz zone ispadanja, a oba gola dao je Marko Borijelo.

Parma je u neverovatnoj završnici golom Amaurija savladala Palermo sa 2:1. Belfodil je doveo mlekadžije u vođstvo, a Budan je izjednačio, međutim to nije bilo dovoljno Sicilijancima da uzmu bod.

Kjevo je golom Kofija slavilo protiv Atalante sa 1:0.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter