0
Evropske lige

Arsenal i Svonsi moraju opet

Objavljeno: 06.01.13 u 16:35

ars svon
Odigran je još jedan meč četvrtog kola FA kupa, a moraće opet da igraju Svonsi i Arsenal, jer je meč na Liberti stadionu završen rezultatom 2:2, pa će se novi meč igrati 14. ili 15. januara na Emirejtsu.

Prvo poluvreme nije donelo naročita uzbuđenja, a onda je u 55. minutu Laudrup u igru uveo Mičua i to je bio znak da kreće ludnica. Samo tri minuta je bilo dovoljno genijalnom Špancu da opet pokažeVengeru da je grdno pogrešio što ga nije kupio letos i majstorski je prevario Mertezakera i zatim poslao loptu u mrežu.

Miču1

Od tog trenutka kreće inciijativa Arsenala, ali gola nema, pa nema sve do 81. minuta, kada je Koščelni pokušao, a Podolski iz okreta poluvolejom poslao loptu u mrežu

. Dva minuta kasnije tobdžije ponovo udaraju, divna akcija koju volej udarcem iz prve završava Kiran Gibs, koji je danas više igrao kao levo krilo, nego kao levi bek.

gibs

Ali to nije kraj, jer Deni Grejem uspeva da donese Svonsiju izjednačenje i izbori novi meč pogotkom u 87. minutu. Obe ekipe su pokušale da do kraja meča dođu do pobede, ali je ostalo 2:2, pa će opet morati da igraju – videćemo hoće li Miču srušiti tobdžije kao što je to učinio u ligaškom duelu na Emirejtsu sa dva gola.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter