0
Domaći fudbal

Superliga Srbije, Vojvodina - Cukaricki 21.7.2017. Beograd, Srbija 21. Jul 2017. (credit image & photo: Nenad Mihajlovic / STARSPORT)

NENAD VANIĆ: Tražili smo pobedu ceo meč i zasluženo slavili

Objavljeno: 21.07.17 u 23:37

Golom u trećem minutu nadoknade su Novosađani stigli do prvih bodova u ovoj sezoni.

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Vanić ocenio je da je njegova ekipa večeras zasluženo pobedila Čukarički, u prvoj utakmici prvog kola Superlige Srbije i da će joj taj trijumf biti veliki podstrek za nastavak sezone.

– Tražili smo pobedu svih 90 minuta i mislim da smo je zaslužili. Čukarički je respektabilan tim, ali imali smo više situacija za gol, hteli smo agresivnom igrom da postignemo gol, a u 90. minutu je još sladje. Još ništa nismo uradili, ovo je mali korak i nadam se da će biti veliki stimulans za nastavak sezone, rekao je Vanić posle utakmice.

Vojvodina je večeras u Novom Sadu pobedila Čukarički sa 1:0 golom rezerviste Džozefa Ovusua Bempaha u trećem minutu nadoknade vremena.

Navijači Vojvodine su tokom drugog poluvremena od Vanića tražili da uvede Bempu, a trener je rekao da je fudbaleru Gane pružio šansu zbog dobrog rada.

– Trebao nam je svež igrač, da napadne zadnju liniju Čukaričkog, on je jako agresivan, svojim radom je zaslužio šansu, a ovo što se desilo da postigne gol je samo plus, naveo je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter