0
Domaći fudbal

FOTO: FK Rad

SA BANJICE: Podmlađeni Rad napada Napredak u Kruševcu (VIDEO)

Objavljeno: 21.07.17 u 17:47

Pauza je završena. Posle šest nedelja priprema superligaši kreću u novu fudbalsku sezonu, u novu borbu za bodove. Voljom žreba fudbaleri Rada, u subotu 22. jula, od 20 časova, u 1. kolu u sezoni 2017/18 gostuju u Kruševcu ekipi Napretka.

Dobro je poznato da je prvi meč najteži, jer se izlazi iz priprema, želja je ogromna, pa su mečevi neizvesni. Tako će sigurno biti i u Kruševcu. Podmlađenoj ekipi Rada, jednoj od najmlađih u ligi, predstoji težak posao u Lazarevom gradu, jer je Napredak jako dobar tim, dobro selektiran, čvrst, agresivan, uostalom minule sezone „čarapani“ su dugo vodili borbu za Evropu, ali su se ipak na kraju morali zadovoljiti šestim mestom, koje im osim visoke pozicije na tabeli nije donelo učešće u evrokupovima, ali je sigurno da će u novoj sezoni nastojati da isprave greške iz minule sezone.

Sa druge strane stručni štab Rada predvođen Gordanom Petrićem radi na tome da od mladih igrača napravi ekipu koja će igrati atraktivan i efikasan fudbal i u tome uspeva, mada će biti potrebno vreme da se kockice slože za ostvarenje postavljenih ciljeva. Jedno je sigurno, bez obzira kome će biti ukazana šansa da istrči na travanati tepih stadiona „Mladost“ u Kruševcu, momci Gordana Petrića daće svoj maksimum da se dokažu, ostave dobar utisak i ispune ukazano poverenje, a iz želje i borbenosti proističe i dobar rezultat.

U pripremnom periodu Napredak je odigrao šest kontrolnih utakmica i zabeležio stoprocentan učinak sa impozantnom gol razlikom 19:2, dok je Rad odigrao devet utakmica (četiri pobede, remi i četiri poraza).

Šef stručnog štaba Gordan Petrić i prvotimac Đorđe Denić istakli su na konferenciji za medije da će podmlađena ekipa Rada nošena entuzijazmom dati sve od sebe da pruži snažan otpor renomiranom protivniku.

 

(Izvor: YouTube/FK Rad)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter