2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA BLIZU VELIKOG POSLA: Prava ‘zver’ iz NBA na korak do crveno-belog dresa? (VIDEO)

Objavljeno: 21.07.17 u 00:22

Crvena zvezda je ostala praktično bez čitavog tima, ali se čini da je polako došao red i na pojačanja. I to, po svemu sudeći, ni najmanje slaba…

Kako portal HotSport nezvanično saznaje, Zvezda je veoma blizu dogovora sa Majklom Gbinižeom, košarkašem koji je prošle sezone nastupao za Detroit Pistonse.

Gbiniže, Amerikanac sa nigerijskim pasošem, igrao je na univerzitetu Djuk, potom za Sirakuzu, da bi ga prošle godine na draftu izabrala ekipa Detroita, za koju je odigrao devet mečeva, da bi po završetku sezone otpušten.

Verovatno bi utisak bio mnogo bolji da nije doživeo povredu zgloba, zbog koje je propustio čitavu Letnju ligu, mada je uprkos tome dobio ugovor u Pistonsima.

Ipak, pauza je ostavila traga, pa je usledio rastanak sa ovom ekipom.

Gbiniže igra na poziciji beka ili niskog krila, i odlikuju ga odlična defanziva, lako ispunjava zadatke koje mu trener zada, kao i neverovatne atletske sposobnosti, što je i bio jedan od razloga zbog kog je obukao dres Pistonsa.

Ukoliko obuče dres Crvene zvezde, nema sumnje da će šampion Srbije i u narednoj sezoni imati sastav vredan poštovanja.

Pogledajte poteze potencijalnog pojačanja ekipe sa Malog Kalemegdana:

Sa lica mesta, Branko Puzović

 

0
0
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter