0
Košarka

FOTO: STARSPORT

JOKIĆEVA PORUKA TEU: Javio se centar i dao vredan savet ‘rukiju’

Objavljeno: 08.07.17 u 21:20

U novoj sezoni ćemo moći da gledamo i kapitena reprezentacije u najjačoj ligi na planeti.

Utisak je da je Nikola Jokić delimično i ‘otvorio vrata’ Srbima za koje su NBA-ligaši gajili interesovanja.

Tako je Miloš Teodosić posle nekoliko sezona ubeđivanja i ponuda iz SAD rešio da po isteku ugovora sa CSKA ode u Ameriku i zaigra za Los Anđeles Kliperse koji su se kao opcija za Srbina pojavili među poslednjima od velikog broja ponuda.

Iako dosta mlađi i neiskusniji što se igre pod obručima tiče, Nikola Jokić ipak može da posavetuje u nekim savetima Miloša Teodosića kao početnika u NBA košarci. Jokiću će ovo biti treća sezona u SAD posle izuzetno uspešne prošle kada je bio jedan od najboljih mladih igrača u ligi.

– Mislim da je prošle sezone postao jedan od dvojice ili trojice igrača koji su upisali više od hiljadu asistencija u Evroligi tokom karijere. Verujem da će Teo da tako nastavi i u NBA ligi. Smatram da neće morati da svoju igru prilagođava NBA ligi, treba samo da bude ono što jeste. On je spreman, on je bio lider reprezentacije Srbije na Olimpijskim igrama i mislim da je sada pravo vreme za ovaj korak u njegovoj karijeri, s obzirom da je najbolji evropski košarkaš u ovom trenutku, kazao je Nikola Jokić.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter