0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Lalatović i Grof ‘vode bitku’ za napadača!

Objavljeno: 08.07.17 u 00:00

Prelazni rok se tek zahuktava, a dva velika prijatelja vodiće bitku za veoma snažnog napadača, odlučiće finansijski bolja ponuda.

Raspad sistema u Vojvodini i skandal u kome su navijači napali napadača Nikolu Trujića doveli su do toga da dete Partizana napusti Karađorđe i postane slobodan igrač. Nije dugo trebalo, te da se pojave dva zainteresovana kluba.

Kako HotSport saznaje, bivši Trujićev trener iz Napretka i Vojvodine Nenad Lalatović želi ga u dresu Čukaričkog. ‘Brđanima’ je pored Ognjena Ožegovića potreban još jedan kvalitetan špic, a to Trujić jeste.

Ipak, posao Lali bi mogao da pokvari njegov veliki prijatelj Miodrag Grof Božović, koji bi sada već bivšeg napadača Vojvodine odveo u Rusiju. Arsenal iz Tule je u potrazi za kvalitetnim golgeterom.

Nikola Trujić je član Vojvodine od 2016. godine i na 46 utakmica je postigao 12 golova. Bio je član svih mlađih kategorija reprezentacije Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter