0
Evrokupovi

FOTO: HOT SPORT

MILOJEVIĆ SA MALTE: Strateg Zvezde pred revanš pomenuo i Kangu (VIDEO)

Objavljeno: 05.07.17 u 20:47

Crveno-bele sutra očekuje drugi duel prve runde kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ekspedicija Crvene zvezde se trenutno nalazi na Malti gde se priprema za revanš.

Golovima Boaćija i Srnića su puleni Vladana Milojevića u Beogradu obezbedili zalihu od tri gola prednosti. Očekuje se da će sutra samo dovršiti započeti posao i potvrditi plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Trener vicešampiona Srbije je predstavnicima medija govorio o očekivanjima za sutrašnju utakmicu:

– Ovde nas čeka ‘drugo poluvreme’. Florijane je tim koji zna šta hoće, tvrd i dobro stojeći protivnik. Očekujem sličnu utakmicu kao i onu u Beogradu, došli smo po dobar rezultat i bez obzira na pobedu u Beogradu, igraćemo kao da je 0:0, rekao je Milojević.

Neizbežna tema su bili i dolasci i odlasci igrača kako je trenutno to stvar o kojoj se najviše priča zbog letnjeg prelaznog roka. Iako je odradio suspenziju koju je dobio prošle sezone u revanšu protiv Ludogoreca, sa timom na Maltu nije došao Gelor Kanga.

– Gelor Kanga se nije adaptirao, došao je kasnije, a i supruga mu se porodila pa je u Parizu. On će se vratiti u petak.

Na pitanje o sutrašnjem timu koji će početi utakmicu sa Florijanom, Milojević je rekao da će startnih 11 zavisiti od mnogo faktora, kao i da svi dobro rade i da će se to tek znati sutra.

– Postoji dogovor da pojedini igrači mogu da odu ukoliko dođe do ponude. Za njih ne znam zamene, imam poverenje u sve moje fudbalere, rekao je za kraj Milojević.


(Izvor: YouTube/HOT SPORT)

Sa Malte: Darko Noveski

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter