1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FOTO-UBOD SA TRENINGA ZVEZDE: Delije, u privrženost Vujadina Savića ne morate da sumnjate!

Objavljeno: 20.06.17 u 15:12

Vujadin Savić poslednje je pojačanje Crvene zvezde. I dok traje debata da li je to dobar potez srpskog vicešampiona, detalj sa treninga crveno-belih pokazuje mnogo.

Mnogo puta Vujadin Savić je dokazivao da mu je Zvezda večito u srcu. Od, recimo, momenta kada je u Zvezdinoj majici potpisivao ugovor za Šerif, pa sve do novog povratka na Marakanu i novog detalja na njegovoj nozi.

To je primetio fotoreporter na pripremama crveno-belih na Zlatiboru i ovekovečio, a sudeći prema reakcijama, navijačima se to itekako dopalo.

– Ne veruj im sine, i ponosan budi… – stojaće večno natpis na desnoj nozi Vujadina Savića.

FOTO: Facebook / FK Crvena zvezda
0
0

1 Komentara

  1. Ima jedna naučna disciplina koja se zove Socijalna patologija a bavi se činjenicama vezanim za poremećaje koji su štetni, neprihvatljivi i nepoželjni, odnosno Socijalna patologija je nauka o bolesti društva. Iz ovoga proističe da je Zvezda bolesno društvo, jer došlo je do raspada organizacije menadžmenta i devijantnog ponašanja pojedinaca. Navešću samo dva primera: Prvi: na treningu se nalaze 10 krila (Milić, Srnić, Senić, Adžić, Plavšić, Jovović, Ristić, Stanojev, Ruiz i Rikardinjo). Da li je bilo potrebno pored prethodnih 9 krila dovoditi i deseto krilo izvesnog Rikardinja, koji dolazi iz moldavske lige, koja je po rangu u Evropi, dno dna! A. najveći apsurd je što je Rikardinju istekao ugovor a Šerif mu nije ponudio produženje. Možemo zamisliti o kakvom se igraču radi! Drugi: Zvezda za sada ima samo jednog centarhalfa Frimponga, o čijim kvalitetima je bespotrebno razgovarati, dovoljno je setiti se samo utakmice sa Voždovcem, kada se videlo da je bio krivac za sva tri gola. Savić je jedini centarhalf koji je doveden u prelaznom roku a to je pozicija koja je gorući problem u timu. Doveden je igrač, za kojeg smo jedva čekali da ode te 2007.g., jer je bio rupa u timu. Za prvih 8 godina u inostranstvu je u Engleskoj, Francuskoj i nemačkoj zvajti, odigrao samo 4 (četiri) utakmice. U poslednje 2 gidine je povremeno igrao u moldavskoj ligi (koja je dno dna). Nakon isteka ugovora, kao i u slučaju Rikardinja, Šerif mu nije ponudio produženje ugovora, nezadovoljan njegovim kvalitetima. I sada su ova dva „pojačanja“ iz moldavske lige dovedena da usreće Zvezdu. Nešto je trulo u Zvezdi!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter