1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODLAZAK SA ‘ČAIRA’: Radoš Bulatović napustio Radnički iz Niša

Objavljeno: 16.06.17 u 17:10

Nakon ukupno četiri sezona u dresu Radničkog, Radoš Bulatović najavljuje odlazak iz Niša.

Iskusni, 33-godišnji štoper u dva navrata nosio je dres Radničkog, za koji je odigrao 84 utakmica, a po njegovim rečima, došlo je vreme za rastanak.

Vojvođanin je dres Radničkog nosio u sezoni 2013/14. a potom je igrao za rumunsku Dačiju. U svom prvom bitisanju u Nišu odigrao je 22 meča, a nakon povratka iz Rumunije, bio je standardan u odbrani Nišlija za koje je odigrao 62 utakmice.

– Dogovorio sam se sa upravom kluba da u narednom periodu treniram sa Radničkim dok ne pronađem novi angažman. Radničkom sam zahvalan i imaće posebno mesto u mom srcu. Klubu želim puno sreće, ali došlo je vreme za rastanak. U razgovoru sa upravom došli smo do koncenzusa da je najbolje za mene da potražim drugi angažman – kaže Bulatović.

Radoš Bulatović je karijeru počeo u Crvenki, potom je nosio dres Hajduka iz Kule, Mladosti iz Apatina, Sevojna, Slobode, Zalagerzega, Novog Pazara, Dačije i Radničkog.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter