9
Košarka

FOTO: STARSPORT

ZA KRAJ: Leon Deleon još jednom kaznio Partizan, razlog je neverovatan

Objavljeno: 12.06.17 u 13:27

Crno-beli jesu završili sa učešćem u domaćem prvenstvu, ali ne i sa kaznama.
Ovoga puta je Superliga sankcionisala Partizan jer se niko nije pojavio na konferenciji za medije.

Posle poraza od FMP-a u drugoj utakicmici polufinala u Železniku, košarkaši gostujućeg tima nisu stali pred medije, te će zbog toga na račun domaćeg prvenstva morati da uplate dodatnih 36.000 dinara.

U saopštenju direktora takmičenja Leona Deleona, stoji da crno-beli nisu ispoštovali propozicije te su kažnjeni na način koji je predviđen za ovakvu situaciju.

Ovo je samo jedna od kazni koju će Partizan morati da plati, imajući u vidu da su se crno-beli našli u skoro svakom saopštenju o kaznama Košarkaške lige Srbije.

0
0
9 Komentara
  1. Navikli na bahatost tuce, otimanja, umislili da zbog njioh postoji kosarka.
    A onda dolazi Nebojsa Covic!!!
    KATANAC!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. kada dodje vreme … sve ove coviceve sugestije… oko kaznjavanja, omalozavanja … SAKACENJE kk partizana, TREBA MU-TOM NEKOM LEONU SA KAMATOM OBRACUNATI … toliko je para i ugled od-kod covica zaradio … MA KO BESE TAJ COVEK … ?! DA, TAJ LEON JE TOLIKO ZADUZIO SRPSKU KOSARKU (covica, FMP-kkcz i covicevu ligu) POSTA POZNAT U BEOGRADSKOM PREDGRADJU. sto bi u stara dobra vremena za njega rekli: DJ…E JEDNO.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter