0
Fudbal

FOTO: FSS

SPORT NA TV: Hiljade ljudi na stadionu ali i milioni kraj televizora uz ‘orlove’

Objavljeno: 11.06.17 u 08:50

Događaj dana je svakako duel u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji sledeće godine.
Na stadionu Crvene zvezde će igrati Srbija i Vels.

Emisija uoči ove utakmice počeće od 20.05 na prvom programu Radio televizije Srbije, dok je prenos zakazan za 20.40.

Nešto ranije, od 18 časova će na Sport klubu biti prenos još jedne veoma zanimljive utakmice u kojoj će igrati Republika Irska i Austrija, rivali Srbije i Velsa u grupi. U tom terminu će na SK3 biti utakmica Finska – Ukrajina, a na SK4 Moldavija i Gruzija.

One utakmice koje će se slabije pratiti u našoj zemlji danas jesu Izrael – Albanija (SK1), Italija – Lihtenštajn (SK2) i takozvano Kosovo – Turska (SK5) jer su na programu u isto vreme kada i ‘orlovi’.

Još jedan veoma interesantan fudbalski duel se igra poslednjeg dana ove nedelje, omladinci Crvene zvezde će se protiv Osijeka od 15.30 na Sport klubu 1 boriti za trofej šampiona Turnira prijateljstva.

Uz sav fudbal koji imamo danas na programu, ne zaboravite meč naših odbojkaša. Oni u Svetskoj ligi od 18.40 na Areni sport 1 igraju sa Iranom. Takođe i reprezentacija Srbije u malom fudbalu sutra igra od 16 časova protiv Crne Gore na Evropskom prvenstvu, a prenos će biti na Areni sport 2.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter