0
Košarka

FOTO: Twitter

VTB LIGA: Teo doveo ‘armejce’ na korak do titule

Objavljeno: 10.06.17 u 18:00

U drgom meču finala VTB lige CSKA iz Moskve demolirao je Himki 99:79 u pravom ‘revolveraškom’ obračunu, posle kog su ‘armejci’ na korak do titule – 2:0.

Himki nije protivnik po meri ‘armije’. CSKA je i u drugom meču lako slavio protiv gradskog rivala 99:79, a ovga puta je plavo-crvene do pobede vodio kapiten Srbije Miloš Teodosić. Meč je rešen već u prvom poluvrmenu kada je CSKA vodio 59:43 uz neverovatnu rolu našeg plejmejkera.

Naime, Miloš Teodosić je već tada ubacio 18 poena i dodao pet lopti. Meč je završio sa 23 poena šest asistencija i jednim skokom. Iz igre je šutirao 8-11, dok je sa linije za slobodna bacanja bio nepogrešiv 3-3. Pratio ga je Nando de Kolo sa 20 poena, dok je Antonov ubacio 18 koševa.

Kod Himkija istakao se Šved sa 20 poena, dok je blizu dvocifrenog učinka još bio Zaicev sa devet poena. Sledeći meč igra se u utorak, domaćin je ekipa Duška Ivanovića. Ipak, ako CSKA trijumfuje osvojiće novu šampionsku krunu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter