0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

FLEŠ SA ZLATIBORA: Voši se priključili ‘biseri’

Objavljeno: 10.06.17 u 13:50

Posle jučerašnje utakmice protiv ekipe Jedinstvo Putevi, fudbaleri Vojvodine danas pre podne ponovo su izašli na teren, a timu su se kasno sinoć priključili i U-20 reprezentativci Srbije Milan Lazarević i Lazar Zličić.

Posle jučerašnje prijateljske utakmice protiv ekipe Jedinstvo Putevi, fudbaleri Vojvodine danas nastavljaju sa ritmom od po dva treninga dnevno, pa su pre podne ponovo izašli na teren hotela “Palisad” na Zlatiboru. Podeljeni u dve grupe, pri čemu je jedan deo igrača radio sa trenerima Radoslavom Batakom i Milanom Belićem, a drugi sa Bojanom Nezirijem i Zoranom Repcom, prvotimci su radili na uvežbavanju ofanzivnih akcija i uigravanju linija tima. Naravno, kao i uvek, Vošini čuvari mreže radili su sa trenerom golmana Draganom Leskovcem.

Crveno-bele za sada služi odlično vreme na Zlatiboru, a kasno sinoć, u društvu sekretara kluba Aleksandra Vlaškalića, ekspediciji FK Vojvodina u hotelu “Palisad” pridružili su se i U-20 reprezentativci Srbije Lazar Zličić i Milan Lazarević. Zličić je već danas trenirao zajedno sa ostalim saigračima, dok je Lazarević dobio poštedu zbog udarca u koleno koji je zadobio na jučerašnjoj prijateljskoj utakmici između Srbije i Grčke na “Karađorđu”.

Prema rečima lekara FK Vojvodina dr Vladimira Čolakovića, on će sigurno propustiti sutrašnju novu prijateljsku utakmicu crveno-belih, a u rad treba da se uključi tek od ponedeljka. Ista je situacija i sa vezistom Dušanom Jovančićem, koji je na meču protiv Jedinstvo Puteva zadobio povredu lista. Radi predostrožnosti, obojica igrača uradiće pregled ultrazvukom u Užicu, ali pretpostavlja se da nije reč o težim povredama i da će se vrlo brzo uključiti u rad sa ostalim prvotimcima.

Popodnevni trening fudbalera Vojvodine zakazan je za 18 časova, dok će sutra crveno-beli trenirati pre podne, a popodne odigrati novi prijateljski meč, s tim da ime rivala za ovaj meč još uvek nije definitivno potvrđeno.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter