1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POGODIO IM ‘ŽICU’: Everton se oglasio, potvrdio da neće igrati u finalu, ali i ohrabrio Grobare (FOTO)

Objavljeno: 27.05.17 u 00:10

Everton Luiz večeras je doneo loše vesti za navijače Partizana, ali i ohrabrujuće reči koje njima, svakako, gode.

Iako je trener Partizana Marko Nikolić na konferenciji za medije uoči finala Kupa Srbije najavio da će Everton Luiz biti spreman za sutrašnji meč sa Crvenom zvezdom, to neće biti slučaj.

Informaciju koju smo preneli ranije tokom večeri, potvrdio je i sam Brazilac, istakavši da je povreda zgloba koju je obnovio u jednom duelu u meču protiv lučanske Mladosti.

Svojim oglašavanjem na Instagram profilu, Everton je poslao poruku svim navijačima i ohrabrio ih pred borbu za poslednji trofej u sezoni.

– Nažalost, neću moći sutra da igram zbog moje povrede članka. Ali, biću sutra sa svima vama i osvojićemo još jedan trofej za sve navijače Partizana. Napred Partizan!!! – napisao je Everton na Instagramu.

Inače, Everton je pre dva dana proslavio svoj 29. rođendan, a navijači su njegov profil zatrpali čestitkama i porukama, pa i crtežima sa njegovim likom.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter