3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

DUŠKO VUJOŠEVIĆ: Da su dinosaurusi imali sposobnost Dragana Todorića…

Objavljeno: 26.05.17 u 11:32

Legendarni trener Partizana Duško Vujošević govorio je za Alo o dešavanjima u svom bivšem klubu i nagoveštajima da bi crno-beli mogli da se ugase ako se ne produže sponzorski ugovori sa Telekomom i NIS-om.

Novi selektor Bosne i Hercegovine se osvrnuo na izjavu sportskog direktora crno-belih Dragana Todorića da ‘parnom valjku’ preti ključ u bravu i da se nada da će država pomoći oko produžetka saradnje sa dva javna preduzeća.

– Neverovatno mi je što se gospodin Dragan Todorić oglašava i procenjuje da li je ova sezona uspešna, pošto je on sportski direktor KK Partizan. To je pitanje za nekog drugog, a taj može da proceni da li je i Todorićev rad uspešan. Ova procena stavljanja ključa u bravu Partizana ne potpadaju pod njegov posao, već u njegove odbrambene mehanizme. Todorić zna da Partizanu predstoji ’perestrojka’, prestrojavanje, i zna da će klub dobiti osnovna minimalna sponzorstva. Započinjući tu priču on želi da bude zaslužan za njihovo dobijanje i da kao takav u novim promenama preživi. Da su dinosaurusi imali njegovu sposobnost preživljavanja, najmanje bi dva, tri preživela – rekao je Duško Vujošević za Alo.

Iskusni stručnjak kaže da će vrh države pomagati klub onoliko da on ostane u ovakvom stanju i podređenom položaju, sa istom ulogom kao u prethodnih nekoliko godina.

– Postoje ljudi koji moraju time da se bave, a ako nisu u stanju da rešavaju probleme, moraju da prepuste drugima, koji će da rade bolje, žrtvujući se za klub. I ne mislim da će Partizan staviti ključ u bravu. Sada Partizan funkcioniše onako kako mnogima odgovara, a klub će se u toj meri podržavati da će i narednih sezona ostati u istoj ulozi, ništa više od toga. Očigledno je da unutar kluba moraju da se nađu neka kadrovska rešenja koja će da omoguće da Partizan funkcioniše tako da se neće samo oslanjati na velike sponzore, već i na druge prilive sredstava – istakao je Duško Vujošević.

0
0
3 Komentara
  1. ZASTO ZOCA NIKO NE KONTAKTIRA, KO IM „BRANI“..??? .!. XXAAXXAA .!. JASNO JE K’O DAN, MRZE PARTIZAN, ALI DOBICE .!. NAZADNI SLJAM SA SVOM MUTANT EKIPOM NA CELU PETE KOLONE, K’O I UVEKKK-POBEDICEMO SLUGE ZLA !!! PARTIZAN IZNAD SVIH !!!
    POD HITNO VRATITI KICU DV,A DUDU IVKOVICA i ZOCA ANGAZOVATI ZA SVA SPONZORSTVA IZ INOSTRANSTVA, KOJA NJIMA NE BI PREDSTAVLJALO PROBLEM DA NAM OBEZBEDE, „SAMO“ DA NAM MALI „ORGANI“ NE GURAJU KLIPOVE U „TOCKOVE“ I ONDA PONOVO PARNI VALJAK MELJEEEE-SVE-DO KRAJA-DO JA..JA !!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter