1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

CRVENA ZVEZDA: Dobili veliko pojačanje pred novu sezonu

Objavljeno: 25.05.17 u 16:00

FK Crvena zvezda ima zadovoljstvo da saopšti da je danas potpisan novi sponzorski ugovor sa regionalnim liderom u oblasti telekomunikacija — kompanijom Telekom Srbija.

Šestogodišnja uspešna saradnja dva velika brenda Srbije će biti nastavljena još godinu dana, a ugovor su u prostorijama kluba potpisali Predrag Ćulibrk, generalni direktor kompanije Telekom Srbija, i Zvezdan Terzić, generalni direktor FK Crvena zvezda.
 
Novim ugovorom predviđena je još čvršća saradnja našeg kluba i Telekoma na obostrano zadovoljstvo.
 
— Telekom Srbija je pravi partner srpskom sportu, i veoma društveno odgovorna kompanija. Verujemo da će ugovor doprineti još boljim poslovnim rezultatima Telekoma, dok će Crvenoj zvezdi pomoći da nastavi sa finansijskom stabilizacijom kluba i ostvarivanju što boljih sportskih rezultata. Današnji potpis ugovora je dokaz da je i kompanija Telekom Srbija zadovoljna dosadašnjom saradnjom sa Crvenom zvezdom. Za rukovodstvo Crvene zvezde, zaposlene, navijače i celu sportsku javnost ovo je jasna poruka da u najjačoj državnoj kompaniji imamo prijatelja i ujedno dokaz da su odnosi klupskog i državnog rukovodstva na najvišem nivou — rekao je po potpisivanju ugovora generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

0
0
1 Komentara
  1. Ovo je Terza svojim autoritetom i moralnim integritetom zaslužio, inače da ne bi njega ostade zvezda bez sponzora ,a telekom bi otišao u bankrot.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter