0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

MILOŠ TEODOSIĆ: Bol nije važan, zna se zbog čega smo u Istanbulu!

Objavljeno: 18.05.17 u 23:26

Nastup Miloša Teodosića protiv Olimpijakosa u polufinalu Evrolige u ‘Sinan Erdern’ areni je i dalje pod znakom pitanja, srpski as je otkrio da povreda nije prošla, ali odustajanja nema.

Ne igra, igra, preskače prvi meč. Vesti su koje su se ovih dana menjale u svetskim medijima. Ipak, kapiten Srbije Miloš Teodosić je govorio za Novosti o povredi.

– Generalno je fajnal-for takav da i sa dva ili tri treninga moraš da odigraš. Fizički možda nisam u potpunosti spreman, mentalno jesam i potrudiću se da pomognem ekipi. Osećam bol, ali je to manje važno. Fokusiraću se na igru i trudiću se da na to ne obraćam pažnju – istakao je za Novosti, Teodosić i nagovestio da je spreman za šampiona Grčke.

Košarkaški mađioničar je potvrdio da su ‘armejci’ u Istanbul došli da odbrane titulu prvaka Evrope.

– Možda sa te strane jeste, jer smo osvojili titulu prošle godine. Međutim, sada smo došli ovde da je odbranimo i možda je u neku ruku teže odbraniti nego osvojiti trofej. Videćemo to u narednim danima. Iskustva nam ne manjka i to moramo da pokažemo na parketu.

Na kraju Miloš Teodosić je ocenio igru Olimpijakosa, tima koji je CSKA ove sezone već dva puta pobedio.

– Oni već dugi niz godina igraju zajedno, ne menjaju se mnogo i sjajna su ekipa. Spanulis je pokretač njihove igre, ali ne zavise samo od njega. Tu je Printezis, njihov timski duh i oni su opasan rival kojeg mnogo respektujemo – zaključio je Teodosić.

CSKA iz Moskve i Olimpijakos čine prvi polfunalni par na F-4 Evrolige i igraju od 17.45.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter