0
Evropske lige

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

ODLIČNI BUGARIN: Maestralne ‘makazice’ doskorašnjeg igrača Partizana (VIDEO)

Objavljeno: 19.05.17 u 00:10

Sjajan potez bivšeg defanzivca Partizana koji je spasio poraza svoj tim.
Ponovo je Evropa čula za Ivana Bandalovskog posle ovakvog pogotka za Vereju.

Bugarski internacionalac se posle prekida saradnje sa timom iz Humske vratio u svoju domovinu gde je zaigrao za prvoligaša po imenu Vereja. Taj tim se trenutno kroz plej-of bori za Ligu Evrope, a u četvrtfinalu je remizirao sa Pirinom, zahvaljujući Bandalovskom.

Njegov klub je u 81. minutu primio veoma lep gol iz slobodnog udarca, nakon čega je bio u veoma teškoj situaciji. Ipak, sudija Stavrov je pokazao crveni karton Sudi, ali i drugi žuti Eugeniju, saigraču Ivana Bandalovskog, te se nastavilo sa desetoricom na obe strane.

Gosti su krenuli ofanzivnije, a pad koncentracije u odbrani Pirina je iskoristio Bandalovski koji je tik ispred golmana Makendžijeva napravio makazice kojima je zatresao mrežu.

Imuni na sjajan gol bugarskog fudbalera nisu bili ni bivši saigrači iz crno-belog tabora, Nebojša Kosović i Dušan Vlahović koji su Bandalovskom pružili poruke podrške.

 

⚽️⚽️⚽️‍♀️

Објава коју дели Ivan Bandalovski (@bandalovski86) дана

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter