10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MOBILIZACIJA GROBARA: Navijači Partizana uputili nikad jače pismo i poziv za ‘poslednji tango smrti’ (FOTO)

Objavljeno: 16.05.17 u 18:14

Navijači Partizana, deluje, nikad nisu bili jedinstveniji u nameri da pomognu svom klubu da dođe do titule šampiona Srbije.

Bilo je tokom ove sezone slučajeva kada je na stadion Partizana jedva dolazilo i hiljadu ljudi da podrži izabranike Marka Nikolića, koji su, pak, iz kola u kolo, kupili navijače i u plej-ofu ih prosto dovukli u Humsku, bilo na stadion ili van njega.

Trener Nikolić konstantno priča o sinergiji igrača sa navijačima, sportski direktor Ivica Iliev najavljuje domaći teren u Nišu na ‘Čairu’, a sve ide ka tome da će tako zaista i biti.

FOTO: STARSPORT

Sutra će od 13 časova sa stadiona Partizana krenuti nekoliko autobusa svih raspoloženih navijača za podršku Leonardu, Đurđeviću i drugovima, i to potpuno besplatno.

Stoga je poziv stigao i od navijačke grupe ‘Grobari jug’ koji najavljuju invaziju na jug Srbije i to pismom koje je odjeknulo u domaćoj javnosti. Prenosimo ga u celosti:

– PARTIZAN ZOVE SINOVE SVOJE!!!

Ti koji sebe nazivaš GROBAROM. Ti koji sebe smatraš NAVIJAČEM PARTIZANA. Ti koji se kuneš u CRNO-BELE BOJE. Ti koji ga voliš KO OKA DVA. Ti za koga je On jedini KLUB NA SVETU CELOM. Ti koji si ODABRANI SOJ..
KUCNUO JE ČAS ZA NAŠ ODLUČUJUĆI BOJ!!!

U sredu 18.05. u 19 časova, moj, tvoj i naš Partizan igra odlučujuću utakmicu za TITULU koju je zaslužio po svim fudbalskim kriterijumima a koju oni što imaju mehanizme moći žele na beskrupulozan način da otmu i dodele ljubimici režima. FSS nam šalje svoje sudije sa specijalnim zadatkom da tu otimačinu sprovedu u delo i tako ubiju fudbal u Srbiji da bi zadovoljili i nahranili apetite onih čiji su kompleksi i sujeta očigledno neizlečivi. U sredu u Nišu nas čeka nešto što do sada nije viđeno, ne samo kod nas, već nigde u svetu. Jedino mi možemo sprečiti tragediju koju nam bez srama spremaju.

FOTO: STARSPORT

Zato Partizan TREBA sve sinove svoje. Sad smo mu potrebni kao nikada pre. Bice ovo naš Termopilski klanac. Bićemo sami protiv svih njih. Protiv Saveza, cigana i vlasti. Tvoja OBAVEZA je da budeš tu i boriš se za ono što je NAŠE!. I nema više veze koliko imaš utakmica, koliko imaš gostovanja i koliko imaš godina tribine. Sve to postaje beznačajno ako ne dođeš u NIŠ.

Zato brate Grobare, vidimo se tamo da ODIGRAMO TAJ TANGO SMRTI KAO NIKADA PRE.

Za pobede, za miran san, za titule, za Partizan!

K’O JEDAN!!!

0
0
10 Komentara
  1. долазимо из Македоније…за подршку нашем вољеном клубу…за свако се навија ПАРТИЗАН се воли…у томе је разлика…поздрав …видимо се у Нишу и славље после утакмице

    0
    0
    Odgovori
  2. И Подгорица ће бити у Нишу сутра!!!
    Идемооооооооо браћо!!!
    ПАРТИЗАН

    0
    0
    Odgovori
  3. Ljudi, niste mi jasni.. vi igrate fudbal ili rekla-kazala. I Radnički se pita. Ako izgubite, znači nameštena utakmica. Šta zamišljate, da samo Partizan i Zvezda mora da pobeđuju i niko više. Gluposti, Radnički je sutra domaćin koliko se ja razumem, i to u Nišu, što znači da nije crno-beli stadion, već boje Radničkog, crvena.. dajte više i vi novinari budite profesionalni, nemojte da pište više gluposti i vršite pritisak na druge klubove. Srpski fudbal bi bio bolji bez ova dva kluba..

    0
    0
    Odgovori
  4. Braco Grobari,
    Sutra je mnoooogo vazan dan za Partizan!Pobedimo li,osvojimo li titulu,verujte, ona ce dugo, dugo ostati u nasoj Trofejnoj sali! A oni tamo ce je pozeleti ponovo , moci ce je videti tamo u svom nazovi „muzeju cz“, gledajuci replike koje su ranije osvajali i otimali. Sutra se igra mnogo vazan mec i za ceo srpski sport ali i za narodnu Srbiju , onu koju volimo i kojoj zelimo da se izvuce iz kandzi mafijasa. Partizan igra protiv mafijaskih struktura , protiv zatvorske ublehe zvana zt!
    Zato, braco, svi juris na osvajanje pravde i slobode za fudbalsku igru! No passaran!

    0
    0
    Odgovori
  5. 300-SPARTA !!! CRNO BELA SRBIJA !!! -…kao sto rece Dejan Bodiroga:“Jedan navijac PARTIZANA kao 1000 „gana..“ !!! SVI u Nis-CRNO BELI GRAD !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter