5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POŠTAR JE, IPAK, POZVONIO DVA PUTA: Partizan objavio loše vesti pred gostovanje u Nišu (FOTO)

Objavljeno: 16.05.17 u 14:23

Na žalost navijača, ali i igrača i stručnog štaba Partizana, Marko Nikolić neće biti na klupi Partizana u verovatno odlučujućoj utakmici u borbi za titulu šampiona Srbije.

Na zvaničnom sajtu FK Partizan objavljena je odluka Discplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije prema kojoj Marko Nikolić ipak neće moći da vodi ekipu na gostovanju Radničkom u Nišu.

Odluka je saopštena neposredno po završetku konferencije za medije na kojoj je Nikolić rekao da ništa zvanično nije stiglo na njegovu adresu i našalio se da ‘poštaru nikada ne otvara vrata’. Prenosimo je u celosti:

– Disciplinska komisija na sednici održanoj 15.5.2017. donela je odluku:

Kažnjava se Marko Nikolić, trener FK Partizan iz Beograda zabranom vođenja 1 (jedne) prvenstvene-kup utakmice i novčanom kaznom u iznosu od 100.000 dinara, zbog prekršaja iz člana 54 st.1 pod v i čl. 145 Disciplinskog pravilnika FS Srbije učinjenog zbog nesportskog ponašanja na prvenstvenoj utakmici 35. kola Super lige Srbije Partizan – Voždovac odigrane 13.5.2017. u Beogradu.

Kazna teče od 15.5.2017. U skladu sa odredbom člana 145 st. 1 Disciplinskog pravilnika FSS žalba na ovu odluku ne zadržava sprovođenje zabrane vršenja dužnosti u fudbalskoj organizaciji.

Sledi pisani otpravak odluke.

Disciplinska komisija FSS

0
0
5 Komentara
  1. Dosta price i zvezde i Partizana.Ako ste mocni gazite sve pa ne moze sudija da ponisti efektne golove.Partizan je jaci od zvezde ove sezone jer ih je dobio u prethodna 3 derbija onaj nereseni mec gol je dao najbolji strelac CZ Srdjan Obradovic.Zvezda nema igru nijedan mec nije dobila a da sudija nije bio glavni akter.Pa nije grof otisao zbog moci Partizana vec zbog nemoci cz.Ne moze vise da gleda mucenje u svakoj utakmici.

    0
    0
    Odgovori
  2. Komentar….kao pred utakmicu Zvezde sa Vojvodinom! Na takvu tenziju misliš?? Da je realnosti Ilijev bi odgovarao što je TVRDIO da će Voša pustiti Zvezdu! A videlo se da nije…

    0
    0
    Odgovori
  3. Pravda je da Partizan osvoji titulu, bez obzira na pritisak, Partizanovi momci uz podršku Grobara protutnjaće kroz Niš, a onda u Beogradu zadnje kolo i slaviće se titula PARTIZAN je šampion peva cela Srbija…

    0
    0
    Odgovori
  4. Uzeli ste trenera, uzeli glavnog stopera, postavili sudiju zvezdasa, verovatno premirali i igrace, nabacili opsti pritisak na klince iz Partizana, i sad je atmosfera normalna? Voleo bih da novinari samo napisu sad pred utakmicu, jel sve dobro sad? Da li je zvezdaska strana Srbije sada barem malo zadovoljna? Nista Terzic? Nista Toncev? Nista Kokeza? To je sve dobro sad.. Ali zapamtite ovo, bilo je dobro i sekund pre nego sto je Andjelkoviceva lopta krenula ka golu Manojlovica. Tu nije mogao da utice niko sa ove zemlje. Pravda ce pobediti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter