1
Domaći fudbal

FOTO: FK ČUKARIČKI

NENAD LALATOVIĆ: Teško gostovanje, volim Pazar i njihove navijače!

Objavljeno: 16.05.17 u 13:09

Šef stručnog štaba Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je pred polazak u Novi Pazar da njegovoj ekipi, iako poslednje gostovanje ove sezone dočekuje takmičarski rasterećeno, predstoji teška utakmica, jer protivniku mnogo znači za ostanak u ligi.

– Ovo je teško gostovanje koje ekipi Pazara mnogo znači. Mi idemo rasterećeno, nema nam veliki takmičarski značaj. Očekujem lepu prvenstvenu utakmicu, pred punim tribinama. Simpatišem Pazar i njihove navijače – to je publika koja me podržala na njihovom stadionu kad sam bio trener Vojvodine i kad sam trebao da odem iz kluba. Doživeo sam tada njihove ovacije i najdraži su mi u ligi. Međutim, sentimentalnost na treba da postoji i na utakmici treba da pobedi bolja ekipa – naveo je Nenad Lalatović.

Čukarički gostuje Novom Pazaru u meču pretposlednjeg 36. kola Superlige Srbije u sredu 17. maja od 17 časova.

Lalatović je rekao da njegova ekipa ide da da sve od sebe na terenu i naveo da mu od igrača nije na raspolaganju Petar Bojić zbog kartona.

– Pazaru želim opstanak u ligi, istakao je Lalatović i još jednom se osvrnuo na izuzetnu publiku u Novom Pazaru zbog koje, kako je naveo, ima želju da u budućnosti bude trener njihovog kluba, jer „prave atmosferu na stadionu u kakvoj svaki trener želi da vodi utakmice“.

Ekipa Čukaričkog jutros je odradila trening od deset časova, nakon kojeg je otputovala južno od Beograda. Lalatović je na meč u Novi Pazar poveo 18 igrača odnosno Nikolu Petrića, Filipa Pajovića, Sašu Jovanovića, Petra Jovanović, Miroslava Bogosavca, Đorđa Đurića, Borisa Kopitovića, Marka Docića, Dragoljuba Srnića, Nemanju Obradovića, Aleksandra Jevtića, Ognjena Ožegovića, Asmira Kajevića, Igora Matića, Nemanju Radonjića, Nemanju Milojevića, Zehrudina Mehmedovića i Dušana Lagatora.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter