0
Evroliga

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

OTKRIO NAJVEĆU TAJNU: Urnebesan intervju Teodosića u kojem mu se pridružio De Kolo (VIDEO)

Objavljeno: 15.05.17 u 22:57

Gost emisije Evrolige bio je plejmejker CSKA i kapiten reprezentacije Srbije.

Miloš Teodosić je pričao o iskušenjima u elitnom evropskom takmičenju.

Sem Srbina, pred kamerama je bio i grčki stručnjak, Itudis, koji je govorio o iskustvu treniranje Teodosića u CSKA.

– Blagosloven sam jer sam radio sa izvanrednim košarkašima. Miloš spada u tu grupu, ima neverovatan osećaj za igru, rođen je sa tim.

Kako iz Evrolige kažu, 30-godišnji plejmejker Moskovljana je u životnoj formi. Jedan je od najboljih igrača u Evropi i svakako bi veliki hendikep bio za CSKA ukoliko Srbin ne bude mogao da igra na ‘fajnal foru’ ovog takmičenja.

– U svemu ovome udeo ima dar, nešto sa čime sam rođen, ali sam imao i dva ili tri trenera koji su mi dosta pomogli. Kada sam bio mlad nisu mi dozvoljavali da gledam u saigrača kada mu dodajem. Gledao sam u levu ili desnu stranu i morao da procenim gde se nalazi igrač kojem treba da dodam. Za dobru asistenciju morate da imate i sreće, da neko od onih koji se nalaze na putu lopte baš u tom momentu ne podignu ruku, rekao je Teo.

Posebnu saradnju na parketu imaju Nando de Kolo i Teodosić. Prošlogodišnji MVP je ono što je falilo srpskom internacionalcu kako bi postao ono što trenutno jeste, jedan od najboljih plejmejkera van NBA.

– Nando je sjajan momak i osoba, veoma je važan za mene. Nikada nisam u karijeri imao ovaj nivo razumevanja sa nekim saigračem, a onda mu je Francuz odgovorio:

– Mislim da je najbolji u Evropi. Možda i na svetu. Dodaje loptu između tri, četiri igrača. Zna kako da napravi boljeg igrača od svog saigrača, kazao je Nando de Kolo.


(Izvor: YouTube/EUROLEAGUE BASKETBALL)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter