4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVA ETAPA RATA ‘VEČITIH’: Zvezda oštro odgovorila Partizanu na pozivanje UEFA i delegiranje ‘crno-belih sudija’ (FOTO)

Objavljeno: 15.05.17 u 15:02

‘Drago nam je da su se gospoda iz Partizana dozvala pameti, UEFA je dobrodošla da se umeša i ispita ‘Toletove titule’, stoji između ostalog u novom saopštenju Crvene zvezde.

Zvezda je juče saopštenjem prva ispalila ‘otrovne strelice’, zatim je Partizan odgovorio tačno u ponoć, a jutros odmah odreagovao pozivom UEFA da pošalje izaslanika za pretposlednje i poslednje kolo Superlige Srbije.

Sada je, nakon određenih arbitara za 36. kolo, odreagovala i Crvena zvezda saopštenjem koje vam prenosimo u celosti:

– Videli smo inicijativu FK Partizan koji je tražio od UEFA da se umeša u srpsko takmičenje. Apsolutno je podržavamo i drago nam je da su se gospoda iz Humske dozvala pameti.

Odavno je trebalo to da učine, a pre svega da se konačno ustanovi da li im pripadaju titule iz 1986. i 1987. godine koje za UEFA nisu legitimne, a oni su ih iako su nameštali u domaćem prvenstvu dobili preko nekog Suda udruženog rada koji ni FIFA ni UEFA ne priznaju. Tada su Crvena zvezda i Vardar kao šampioni odlukom FSJ i UEFA igrali u Kupu šampiona, a Partizan je naknadno oteo te titule. Treba čuti stav UEFA po tom pitanju.

FOTO: FK Partizan

Takođe, treba čuti stav UEFA o šest titula Partizana u nizu za vreme Tomislava Karadžića. Mnogi njihovi bivši igrači, funkcioneri i treneri su svedočili koliko su tada nameštali. Pa čak i legenda svetskog fudbala Lotar Mateus. Kada već UEFA dolazi trebalo bi čuti šta misli o tome.

Ili možda o tome što im igraju igrači bez lekarskog pregleda bez ikakavih posledica. UEFA sigurno ima šta da kaže na tu temu.

Naravno, nezobilazna stavka su i četiri kladioničarska „prelaza“ u poslednjih mesec dana. Sigurno i tu ima materijala za UEFA.

A, današnje delegiranje sudija najbolje pokazuje da je neophodno da se UEFA umeša. Po medijima dižu prašinu ko će im suditi, a onda „dobiju“ partizanovca Širokog, a Zvezdi pošalju čoveka koji se slika u dresu Partizana – Danila Grujića.

U svakom slučaju bićemo zahvalni UEFA ako se odazove ovom pozivu i uključi se u čišćenje mulja koji je Partizan pravi decenijama unazad – stoji u saopštenju Crvene zvezde.

0
0
4 Komentara
  1. Ни голуб не може изаасрати оволико гоована ко ови. П.С. Само да Терзо не прича о прелазима. А 6 титула заредом посебно боли, то сви знамо. Једино што нису намјештене, јер ПФК из оног времена је био 10 пута јачи од звезде тада а и једно пет пута од ПФК-а сад.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kada bi se sve to ispitalo nisam bas siguran koliko bi vama ostalo titual, a o tome je pre koju godinu pricao i Vlatko Markovic trener vise klubova u bivsoj SFRJ. Sto se tice Toletovih titula tu mislim da je sporna ona vasa 2014. godine kada su i pojedini politicari jasno i glasno porucili da „Partizan ove sezone ne sme biti prvak“. Dalje, za ovu sezonu ako bi se oni umesali vi bi ostali bez, barem, 15 bodova. Nije Partizan slucajno uputio poziv, a i pored ovakvog vaseg saopstenja znam da se toga pribojavate. Pa vi ste i u zadnje tri utakmice, uz pomoc sudija, pokrali svoje protivnike. Pogledajte malo te sporne detalje koji to u stvari i nisu vec nesporne i namerne greske sudija na stetu vasih rivala. Cao „doktori“!

    0
    0
    Odgovori
  3. -Znaju SVI, al’ nece da ‘vide’, bore se GROBARI protiv Crvene i Zle FK-kaide !!! Abolirane sluge jude Srb. duvacete nebesku ambroziju na celu sa Zlim ‘duhom’-uskoro-ZAUVEKKK, obogatili ste se na SVE NEDOZVOLJENE „NACINE“ tj. KRIMINALOM, sada pokusavate da TO ‘sacuvate’, ALI..zVEZDA je PADALICA I VUCE ZA SOBOM SVE PRIREPKE ILI „PRIKACENE“ SATELITE U MRAKKK .!. XXAAXXAA .!. ETO VAM SVE „TOLETOVE TITULE“, ALI OVU GLEDATI NECETE .!. XXAAXXAA .!. PARTIZAN SAMPION !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter