0
Auto Moto

SPORT NA TV: Multi prenos Primere, i Formula 1 je u Španiji, ali ne propustite ni Seriju A, Premijer ligu…

Objavljeno: 14.05.17 u 08:47

Neće danas biti srpskih klubova na TV ekranima, ali itekako hoće uzbuđenja u evropskim ligama širom fudbalskih terena, ali će isto tako biti burno u ‘najbržem cirkusu na svetu’.

Španija će u velikoj meri danas biti u centru zbivanja, pošto će se na fudbalskim igralištima igrati pretposlednje kolo nacionalnog šampionata u kom i dalje vodi Real iz Madrida.

Međutim, izabranici Zinedina Zidana imaće večeras vrlo težak posao pošto će ugostiti Sevilju na ‘Santjago Bernabeu’, a mi ćemo taj meč imati prilike da pratimo na SportKlubu 3 od 20 časova.

U istom terminu, na drugom programu gledaćemo multi prenos Primere, pa uzbuđenja svakako neće izostati.

U Španiji će se danas voziti i trka Formule 1 u kojoj takođe neće manjkati bure, posebno na vrelom asvaltu u Kataloniji. Trku za Veliku nagradu Barselone vozi se od 14 časova, a prenos je na SportKlubu 1.

Utakmice Premijer lige, po navici, takođe ćemo gledati na SportKlubu, dok će veliki broj utakmica italijanske Serije A prenositi TV ArenaSport. Evo i koje, kao i u kojim terminima:

powered by sportTV
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter