0
Evroliga

PRIZNANJE EVROLIGE: Bogdanović i Teodosić među najboljima u Evropi! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 11.05.17 u 19:00

Bek Fenerbahče Ulkera uvršten je u najbolju petorku Evrolige dok je plejmejker Moskovljana izabrn u drugi tim.

Evroliga je danas proglasila najbolje igrače sezone, a među 10 izabranih našla su se i dvojica srpskih reprezentativaca.

Mesto u najboljoj petorci najelitnijeg evropskog takmičenja našao je Bogdan Bogdanović, koji je sebi mesto u njoj zacementirao maestralim partijama u četvrtfinalnoj seriji sa Panatinaikosom, gde je bio najzaslužniji za plasman Fenerbahčea na fajnal for sa perfektnim skorom.

Izvor:Youtube/Eurohoops TV

Uz našeg beka mesto u najboljem timu su našli još i Serhio Ljulj, Nando de Kolo, Jorgos Printezis i Ekpe Judo.

Verovatno bi se u prvoj petorci našao i Miloš Teodosić da nije bilo povreda koje su ga odvajale od terena, ali ovako organizator igre CSKA uvršten je u drugu petorku takmičenja. Uz njega su se u drugom timu našli i Bred Vonamejker, Nikolo Meli, Brajant Danston i Gustavo Ajon.

Izvor:Youtube/CourtsideDiaries

Tako Srbija može da se pohvali da u najboljih 10 igrča Evrope ima dvojicu košarkaša a očekujemo da se kao i prošle godine ponovo sastanu u finalu pa neka u međusobnom duelu razreše ko je bolji.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter