0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KOMBINATORIKE MARKA NIKOLIĆA: Hoće li biti iznenađenja u postavi Partizana?

Objavljeno: 10.05.17 u 10:10

Nema promene golmana, od starta igra Tavamba, a možda rovitog levog beka Miletića zameni Mohamed El Munir.

Na radnom sastanku i video analizi ekipe Vojvodine, trener Partizana Marko Nikolić je prelomio ko će dobiti uloge u startnoj postavi u borbi za finale Kupa Srbije (18h).

I pored greške u Ivanjici kod primljenog pogotka od Javora, drugi put između stativa stajaće Nemanja Stevanović, a mesto na klupi je rezervisano za Marka Jovičića.

Kažnjenog najboljeg strelca ekipe Leonarda zameniće u vrhu napada Kamerunac Leandre Tavamba, a pošto ima igrača, koji se žale na sitne povrede možda usledi još jedna ili dve promene.

Posle pauze rovit je levi bek Nemanja Miletić i ako ne bude mogao da zaigra, njegovu ulogu imaće Muhamed El Munir. Libijac je dobro odradio nekoliko mečeva i spreman je za finiš trke na dva fronta.

I Vojvodina će imati svoje kadrovske probleme i nastupiće bez suspendovanog Nikole Trujića, ali i povređenog Aleksandra Paločevića.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter