25
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BAŠ TEŠKE REČI: Pogledajte kako je ljutiti Terzić planuo i optužio Partizan za nameštanje i krađu titule (VIDEO)

Objavljeno: 08.05.17 u 15:51

Terzić je na kraju konferencije planuo i naveo nekoliko razloga zbog kojih neće čestitati Partizanu, kako kaže, ‘ukradenu titulu’.

Zvezdan Terzić je tokom konferencije za medije na stadionu ‘Rajko Mitić‘, čiji je povod bilo predstavljanje Boška Đurovskog za novog trenera Crvene zvezde, par puta poručio da su ‘ovekovečeni lopovi’ uzeli Zvezdi titulu, a i sam je ponudio svoju ostavku na mestu generalnog direktora kluba iz Ljutice Bogdana.

Sve je kulminiralo kada mu je postavljeno pitanje gde bi to Partizan mogao da kiksne u preostala tri kola Superlige Srbije.

– Svaka utakmica je šansa da se kiksne. Izgubi Barselona od neke tamo Osasune… Niko nije očekivao da ćemo mi kiksnuti protiv Voždovca, pa smo kiksnuli. Nije realan niz od 32 utakmice, nisu oni baš tako kvalitetni kao što se predstavljaju. Nije sve to tako bilo ni regularno, to znaju oni, to zna i javnost. Bilo je i tamo otvaranje kapija, vetra u leđa, sudijske pomoći. Sigurno je samo jedno – takvim kakvi su, neću im sigurno čestitati titulu. Ako je osvoje ove godine. Jer to je neregularna titula zbog milion stvari – rekao je Terzić i zatim nastavio u još oštrijem tonu i to sa navedenim razlozima:

– Zbog kazne Marku Nikoliću, koju je dobio od Fudbalskog saveza Slovenije od sedam utakmica. Tamo je odradio jednu, a Fudbalski savez Srbije mu je ovde oprostio šest. Zbog toga što Partizanu nisu oduzeta tri boda kada je mali Vlahović igrao bez lekarskog pregleda. Milion sitnih stvari je bilo gde su imali vetar u leđa Fudbalskog saveza Srbije. Radu zbog rasističkih povika se suspenduje stadion istog momenta, a zašto se ne suspenduje stadion Partizana posle povika na utakmici protiv Vojvodine.

– Ali do pre dva dana sve neregularno iz njihove kuhinje, a sad odjednom se neće oglašavati do kraja prvenstva. Sad neće, kad su napravili takav medijski ambijent da mogu da pokradu sve. A pokrali su. Poslali su tog nesretnog sudiju Lukića, ne zna gde je levo! – završio je svoje izlaganje Zvezdan Terzić.

Taj deo kada govori o Partizanu počinje od 21:15 minuta snimka:

(Izvor: youtube / Sportnetwork TV)

0
0
25 Komentara
  1. -Znate kad Zvezda namesta utakmice
    -Svakog drugog dana osim DJURDJEVDANA

    TITULA,TITULA SLAVICE SE TITULA PARTIZAN JE SAMPION PEVA CELA SRBIJA NA NA NA

    0
    0
    Odgovori
  2. Како те није срамота па веђрг лопова од вас нема одлази из српског фудбала

    0
    0
    Odgovori
  3. ahahhahahahahahaha haahhahahahaahahahahahahahah koje mi onda prvenstvo gledamo videli smo tri derbija i nerazumem kome je suđen neregularan gol itd.haahahahahahahahah pa vi odma i b timove prekidate prvenstvo samo što vi nemozete nekog pobediti ahahahhaah

    0
    0
    Odgovori
  4. Znamo kakav je nas fudbal svi dobro,ali partian se predstavlja kao da su posteni,a nisu ni blizu toga,namestaju tolike godine i sad nesto pricaju.Mi nismo dobili derbi ni jedan i ne zaslužujemo titulu,mada ovaj zadnji derbi je sudija resio.

    0
    0
    Odgovori
  5. lopuzo neopevana, veci kriminalac od tebe nema u ovaj drzavi, da je red ti bi bio sad kod djurica u cz, lopurdo pokrij se usima..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter