0
Evropske lige

Policajci oplavili plavce

Objavljeno: 02.01.13 u 22:48

Čelsi QPR
Veliko iznenađenje u meču 21. kola Premijer lige – KPR je u mini gradskom derbiju savladao Čelsi na Stamford Bridžu sa 1:0! Gol odluke je postigao Šon Rajt Filips na asistenciju Adela Tarabta, a Rafa Benitez može samo sebe da krivi za ovo, jer je kombinovao tim, na klupi je ostavio Azara i Matu i to mu se osvetilo. Sudija Mejson je na startu meča propustio priliku da pokaže crveni karton Marku Marinu, ali ni to nije pomoglo Čelsiju. Treba istaći i da je Bane Ivanović posle izlaska iz igre Frenka Lamparda poneo kapitensku traku! Ovo je bila druga pobeda KPR-a u sezoni, a sada su se izjednačili po broju bodova sa Redingom, a zona opstanka je daleko pet bodova, što je ipak dostižno. Posle ovog trijumfa policajcima će porasti samopouzdanje, a u sledećem kolu dočekuju Totenhem.

Liverpul je na Enfildu dočekao Sanderlend i bez ikakvih problema slavio sa 3:0 uz još jednu sjajnu igru Luisa Suareza, a meč je sa tribina gledao Danijel Staridž, prvo pojačanje crvenih u zimskom prelaznom roku. Poveo je Liverpul posle magičnog pasa Luisa Suareza za Rahima Sterlinga, koji je rutinski savladao Minjolea. A zatim slede nove majsotrije Urugvajca i dva pogotka za konačnih 3:0. Liverpul je ušao u formu i sada može da se kaže da će biti kandidati za borbu za četvrto mesto i plasman u LŠ ako ovako nastave. Sada su osmi sa 31 bodom, sedam manje od Čelsija koji je četvrti.

Lpool

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter