0
Domaći fudbal

RADOSAV BATAK: Pokazali smo da zaslužujemo treće mesto (VIDEO)

Objavljeno: 06.05.17 u 23:05

Posle pobede njegovog tima nad ekipom Mladosti, šef stručnog štaba Vojvodine Radoslav Batak izjavio je da je viđena dobra utakmica i da su njegovi igrači dali svoj maksimum.

Vojvodina je večeras pobedila Mladost rezultatom 2:1 (1:0), u četvrtom kolu plej ofa Super lige Srbije.

– Bila je ovo dobra utakmica, najviše za gledaoce. U prvom poluvremenu smo imali prečku Vukasovića, a meč smo otvorili pred kraj prvog dela igre. Početkom drugog poluvremena smo malo pali, što je Mladost iskoristila za dominaciju na terenu, ali kako je utakmica dalje odmicala, pojačali smo tempo i imali još dve-tri prilike koje nismo pretvorili u gol. Pod imperativom pobede i zadržavanjem treće pozicije, malo smo se povukli pred naš gol i Mladost je postigla pogodak, ali uspeli smo da se vratimo u igru i utakmicu okončamo pobedom. Zahvaljujem se svojim igračima, pružili su maksimum, a u narednom periodu ćemo raditi na uočenim nedostacima u igri – rekao je Batak.

Vojvodina će naredni meč odigrati već u sredu u Beogradu, kada će gostovati Partizanu u revanšu polufinala Kupa Srbije. Taj meč počeće u 18 časova.

(Izvor: YouTube/FK Vojvodina)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter