2
AdmiralBet ABA Liga

OČEKUJTE JOŠ JAČU ZVEZDU: Čovićeva najava naredne sezone oduševiće sve Zvezdaše!

Objavljeno: 06.05.17 u 17:30

Predsednik Crvene zvezde istakao je da će cilj u narednoj sezoni biti plasman na fajnal for Evrolige koji će biti odigran u Beogradu.

Crveno-beli su tokom u dosadašnjem delu sezone manje više ispunili sve zacrtane ciljeve. Osvojena je ABA liga, što je pred početak sezone označeno kao prioritet, osvojen je nacionalni Kup a za dlaku im je izmakao plasman među osam najboljih u Evroligi.

Sve u svemu dosadašnji deo sezone se može smatrati više nego uspešnim a do kraja treba potvrditi i uogu favorita u domaćoj Superigi.

Ipak uprkos tome što ova sezona još nije definitivno gotova iz redova Crvene zvezde polako već razmišljaju o narednoj, gde će ciljevi biti znatno veći, barem prema rečima presednika Nebojše Čovića.

On je u intervjuu za „Sport network“ navodi da će uprava učiniti sve da zadrže kostur tima i narednu sezonu dočekaju što kompaktniji

-Rano je, ali okvirna strategija je poznata. Sačuvaćemo jezgro tima zbog kontinuiteta. Isto važi i što se tiče stručnog štaba, odnosno bar su nam takva razmišljanja. Pravićemo tim u skladu sa željama i realnim mogućnostima. Želja je pokušati doći do Fajnal-fora, koji će biti održan u Beogradu. To znači da želimo da napravimo što bolji rezultat u Evroligi, da ponovo ostvarimo cilj osvajanja ABA lige, a za sve to su potrebni uslovi. A, ti uslovi zavise od finansija i to već moramo zajednički da procenjujemo, jer Zvezda nije privatni, ni lični klub, ona daje veliki doprinos i Beogradu i Srbiji. Kada pogledamo sezonu 16/17, mi smo jedini klub koji je ostao u Evropi do aprila. Sticajem okolnosti, mada ima i malo ‘više sile’, nismo ušli u plej-of“.- rekao je Čović.

Prema ovome što je njihov predsedni najavio, navijači Zvezde mogu očekivati vrlo uzbuljivu narednu sezonu.

0
0
2 Komentara
  1. zar ovaj covek … nije jos procesuiran ? da, ceka se da predmeti zastare … kao i svi predmeti pre covica. koliko ce ta prevara da kosta narod Srbije … ?! ko i koliko … ce se u toj prevari ovajditi … dok ce ceh da plai narod Srbije preko vec uigranih pljacki.

    0
    0
    Odgovori
  2. ahahahahahahahah komedija sa ovim čovekom nada se čovo dinal foru u beogradu jedino da podkupis sve sudije i svew klubove s kojim budete limeni igrali.e tad će barsa,makabi i ostali jos jače pojačati,vi mislite domacini smo moramo e morao je i efes i durašafaka pa nalete na jače.plafon 8-9 i ove godine tj iduce sezone

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter