2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VAŽNA ODLUKA BOŽOVIĆA: Jedan klasičan napadač i dva nova aduta ruše ‘zmajeve’

Objavljeno: 06.05.17 u 10:33

U odnosu na tim iz prošlog kola od starta će za Crvenu zvezdu zaigrati Donald i Milijaš.

Nova dva aduta za uspeh i protiv Voždovca. Kako saznaje HOTSPORT, trener Crvene zvezde Miodrag Božović je odlučio da u startnoj postavi jedini klasični napadač bude Ričmond Boaći, koji je u drugom delu sezone postigao osam pogodaka u šampionatu i tri u Kupu Srbije.

Na bokovima biće razigrani Plavšić i verovatno Kostarikanac Ruiz. U vezni red se vraća Donald, a kažnjenog Kangu treba da zameni Milijaš sa nesto ofanzivnijom ulogom u timu crveno-belih.

Prekaljeni vezista ima sjajan skor sa ‘zmajevima’ i intresantan je podatak da je u svakom meču tresao mrežu današnjeg domaćina. U pobedi na ‘Marakani’ od 5:1 pre tri godine, dva puta se upisao u strelce.

Odlućio je Božović da roviti Milić ne bude u protokolu, a uloge ‘dzokera’ imaće Srnić i Sikimić.

Prošli meć na krovu trznog centra resio je majstorskim pogotkom iz slobodnog udarca Dušan Anđelković, koji je tokom karijere nosio dres Voždovca.

0
0
2 Komentara
  1. bozovicu, ko rusi zmajeve … ??? svasta od tebe bozovici i navijaca komsinice (cas izuzetcima koje je sramota za sve …oko i sa zvezdom). bozovicu, dobro znas … ALI … se pravis suntav … zmajeve kao i sve zvezdine protivnike sa kojima nije dogovorena sklanjalica … SRUSICE SUDJENJE-SUDIJE. .. najbolji primer je gol sa avale-iz auta protiv partizana … ni jednu utakmicu zvezda nije dobila bez sudiskih namernih gresaka na stetu protivnika … toliko se to jasno vidi i ocituje … u ostalom tako zvezda zivi, radi i opstaje do SEZONE KUPANJA, a onda samo ostaje BRUKA i SRAMOTA te i takve zvezde …od:LAZI, PREVARE i PLJACKE NA TERENU i VAN NJEGA bozovicu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter