11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SEKRETAR SUDIJSKE KOMISIJE: Penal je bio, crveni karton…

Objavljeno: 01.05.17 u 22:12

Sekretar sudijske komisije FS Srbije Igor Radojičić bio je gost emsije na Areni sport gde je komentarisao sporne situacije iz 33.kola Superlige Srbije.

Naravno, u fokusu je bio duel Crvene zvezde i Vojvodine, a tema su bili crveni karton Nikole Antića, kao i penal nad Ričmondom Boaćijem. Igor Radojičić je potvrdio današnje pisanje HotSporta da je levi bek ‘stare dame’ islključen zbog uvredljivih reči sudiji, a prokomentarisao je i penal.

– U zvaničnom protokolu koji smo dobili stoji da je razlog za isključenje Antića bilo korišćenje uvreda i pogrdnih reči prema sudiji. Ovde nije bilo prekršaja nad Antićem i on posle prolazi pored Frimponga. I ukoliko su ovi navodi koje imamo iz protokola tačni, to se kažnjava direktnim crvenim kartonom, a ne žutim. Bila je dilema da li je ovde zakačio Frimponga, a za to i ne treba da dobije ni žuti karton, jer nije bilo nekog kontakta, ali sudija nakon toga počinje da trči ka Antiću, jer je očigledno posle toga došlo do tih reči koje je Antić uputio – rekao je Radojičić.

Sekretar Sudijske komsije FS Srbije je potom govorio o jedanaestercu nad Ričmondom Boaćijem.

– Ova situaija ulazi u konstantu našeg fudbala, a to je da napadači pokušavaju da iskoriste najmanji kontakt u šesnaestercu ili u zoni šuta. To nije uobičajeno u evropskim ligama, dok i odbrambeni igrači ulaze u neoprezno u duel u kaznenom prostoru. Postoje elementi za penal. Ima kontakta, minimalnog. Sudija je svirao kazneni udarac i treba poštovati njegovu odluku.

Podsetimo,posle 33 odigrana kola u Superligi Srbije Crvena zvezda je i dalje prva sa 46 bodova, koliko ima i drugoplasirani Partizan. Sledeće kola igra se već u petak, subotu i nedelju.

0
0
11 Komentara
  1. sramota i bruka da od jednog pod navodnicima slavnog kluba napravite pijacu u poslednjih 15 kola zvezda je imala 10 sumnjivih penala u barseloni se nad mesijem ne svira ovakav penal a ne nad nekim crncugom koji je dosao iz zambije kao slobodan igrac bez nadoknade. Ocigledno je da je Sportski savez odlucio da zvezdu kuje u zvezde ali cim se prodje granica gube po 5 0 od italijanskog cetvrtoligasa. Stavljaju se sudije koji su korumpirani za jedan burek i jogurt svirace sta se kaze bruka za slavni klub.

    0
    0
    Odgovori
  2. I pitajte se onda zasto nema gledalaca na utakmicama! Koja ce budala da dodje kad se protiv Zvezde zna rezultat, samo scenario moze malo da se menja?! I koja ce budala da dodje da gleda meceveu kojima Partizan jedini mora kristalno cisto i ubedljivo pobedi, ponajcesce sa golovima iz distance a frajlica penlcic, iskljucenje, slobodnjak, dupli zuti….! Nasuprot tome , Partizanu se sudi i protiv i izbegava da sudi ocigledno! Dakle, sa svih strana udri protiv Partizana, do poslednjeg dana! Pa, onda, nema smisla da igramo to prvenstvo. Preselimo klub u Bijeljinu i igrajmo BH Ligu, moze i u BL, moze i u Segedin, bilo gde jer je ovo nepodnosljivo!

    0
    0
    Odgovori
  3. Na svakoj utakmici na svetu ima psovki i kad bi sudije za to delile crvene kartone onda ni jedan tim ne bi imao igrača da završi utakmicu. Preko psovke treba preći osim ako je učestala.
    Obradović je odreagovao po nečijoj direktivi. Bližio se kraj utakmice a nema gola. Nije ga bilo ni sledećih 12 minuta kada je Vojvodina već igrala sa igračem manje pa je odlučio da izmišljenim penalom prekrati Zvezdine muke…
    A ovo što baljezga zvezdin konjanik iz Sudijske komisije može proći samo kod debila.

    0
    0
    Odgovori
    • A ti sto baljezgas moze da prodje samo kod tvojih glodara,pa vasim protivnicims u zadnjim 5 ili 6 kola uvek su dobili crvene kartone,ali sad se vidi kako vi razmisljate da dobijate utakmicu!!!

      0
      0
      Odgovori
    • Poglledaj malo ponasanje fudbalera preko, pa onda komentarisi…Ovde fudbaleri celim tokom utakmice vredjaju sudiju, unose mu se u lice, maniri sa splavova…Da je srece da takve divljacke prigovore sankcionisu svaki put, devojcice bi sr smirile…

      0
      0
      Odgovori
  4. Kakva je ta sudijska komisija ciji je on sekretar….Strasno,evo vec smo ti sve poverovali…samo neznamo o kojoj utakmici je rec…pa ko prati fudbal,a to je daleko od nase lige,jer kad kazem fudbal mislim na fudbal u naj Ligama evrope,pa kad Rooney dobije zuti karton nakon toga se unese sudiji u facu i sakupi mu na gomilu celu familiju od najstarijeg do najmladjeg i sudija mu zbog toga ne daje karton jer mu je vec dao onaj zbog kojeg ga ovaj i psuje…tako da gospodine sekretaru promenite zanimanje ako vec niste za u staro gvozdje,ne razumete se vi u kartone i penale…

    0
    0
    Odgovori
  5. Ma , da li je moguće !!!
    Ocenjuje onaj , koji te postavio da tako odradiš . Pa ovaj FSS , je gori od mafije ….Partizane, napuštaj ovu lakrdiju od Kokeze-Terzić- Premijer lige ….Pa ovo je sprdnja sa svima koji nisu obojeni crveno-belom bojom . Kraj, nema dalje !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter