1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘CRNO IME’ PARTIZANA NA CENTRU U HUMSKOJ: Nikolić igra na sigurno, Napredak ofanzivan (SASTAVI)

Objavljeno: 30.04.17 u 15:25

Partizan od 16 časova na stadionu u Humskoj dočekuje Napredak u okviru 33. kola Superlige Srbije.

Prošli susret Partizana i Napretka završio se rezultatom 3:2 uz preokret crno-belih od 0:2 i to sa igračem manje zbog isključenja Uroša Đurđevića u prvom poluvremenu.

Danas će na centru biti Vlado Glođović, čovek koji je ‘zavio u crno’ Partizan u 150. ‘večitom’ derbiju u Humskoj, ali se danas nadamo da arbitri neće biti u prvom planu.

Što se tiče igrača, očekivane postave će izvesti treneri dva kluba. Marko Nikolić se odlučio da Nebojša Kosović zameni Evertona Luiza na sredini terena, a u tim se vraća i Nemanja Miletić posle povrede u 154. ‘večitom’ derbiju.

Napad će ponovo predvoditi Leandre Tavamba i Urođ Đurđević, dok će iza njih dejstvovati Marko Janković i Leonardo da Silva Souza.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Partizan-Napredak, 16.00

Stadion: Partizana.
Sudija: Vlado Glođović.

PARTIZAN: Kljajić – Vulićević, Ostojić, Milenković, Miletić – Jevtović, Kosović, Janković, Leonardo – Đurđević, Tavamba; Klupa: Jovičić, Mihajlović, Đilas, Đuričković, Ilić, Radin, Jovanović;

NAPREDAK: Petrović – Cvetković, Simonović, Tubić, Urošević – Šljivić, Eskić – Alivodić, Markoski, Ndiaje – Vukanović. Klupa: Tatić, Projić, Vulić, Beljić, Šarac, Kasalisa, Sekidika.

[/stextbox]

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter