0
Evrobasket

FOTO: STARSPORT

ARTURAS KARNIŠOVAS: Naša želja je da ostane sa nama, Nikolina je…

Objavljeno: 30.04.17 u 11:01

I dalje se spekuliše o tome hoće li ili ne Nikola Jokić igrati za Srbiju na Eurobasketu u Turskoj, a mladi košarkaš se još uvek ne oglašava tim povodom, a odluka je na njemu.

Menadžer centra Denvera Miško Ražnatović napravio je ‘mali zemljotres’ izjavom da Nagetsi neće pustiti Nikolu Jokića da igra za Srbiju na Evropskom prvenastvu u Turskoj. Kasnije se oglasio i Košarkaški savez Srbije koji je istakao da ima uverenje od čelnika ‘grumenja’ da oni neće stajati na putu mladom igraču ako izrazi želju da nosi državni dres tokom leta. Ta potvrda stigla je danas i Sportskom žurnalu uz rečenicu da bi u Denveru ipak bili zadovoljniji da Nikola Jokić ostane u SAD.

– Kao organizacija objasnili smo mu želju da se ovog leta fokusira na svoje telo i igru, u sadaradnji sa Denverovim stručnim štabom o kondicionim trenerima, kako bi jači nego ikada dočekao sezonu 2017/2018. Dakle, to je naša želja, a što se tiče igranja za reprezentaciju ovog leta podržavamo svaku Nikolinu odluku, kakva god ona bila – rekao je Karnišovas za Sportski žurnal.

Nikola Jokić je eksplodirao u dresu Denvera ove sezone gde je beležio 16,7 poena po meču, 9,8 skokova i 4,9 asistencija.

Ceo intervju sa Arturasom Karnišovasom možete da pročitate u današnjem izdanju Sportskog žurnala.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter