0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FLEŠ PRED VOJVODINU: Grof pravi nekoliko promena, neki igrači se sele na klupu

Objavljeno: 30.04.17 u 10:28

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović napraviće male promene pred meče sa Vojvodinom, što zbog kartona, što zbog loše forme nekih igrača.

Najavio je trener Crvene zvezde Miodrag Božović da će kažnjenog Mičela Donalda u meču sa Vojvodinom zameniti Marko Poletanović. Vezista je godinama nosio dres Novosađana, a kako saznaje HotSport kormilar crveno-belih je blizu odluke da po levoj strani užkaže poverenje proverenom tandemu Dušanu Anđelkoviću i Mihailu Ristiću. Bek i vezista su odradili trening u subotu i potvrdili da su spremni za bitan megdan u trci za titulu.

U proslom meču odmarao je Džon Ruiz i verovatno će ponovo biti na klupi kao „džoker“, zajedno sa Slavoljubom Srnićem čekati priliku da upiše nastup. U ostalim delovima tima neće biti promena i očekuje se da na teren izađu oni najstandardniji.

Derbi 33. kola plej-ofa Superlige Srbije između Crvene zvezde i Vojvodine igra se danas od 18 časova na stadionu ‘Rajko Mitić’, a ulaz na sve tribine je besplatan.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter