0
Domaći fudbal

SLS: Sad je Mladost najbliža Evropi, Radnički se nada, Metalcu korak ka opstanku (VIDEO)

Objavljeno: 23.04.17 u 20:57

U poslednjim mečevima 32. kola plej-ofa i plej-auta Superlige Srbije dve pobede su pripale domaćim ekipama i jedan gostima, ali možda vredna Evrope.

Lučani sanjaju Evropu, ako prikupe papire za licencu. Mladost je kao gost savladala Javor 1:0 i sada je četvrta na tabeli sa 30 osvojenih bodova, četiri više od petoplasiranog Napretka. Ipak, plavima sada predstoji velika borba da zadrže poziciju, ali i sakupe papire kako bi dobili evro-licencu.

San o Evropi ne sanjaju samo Mladost i Napredak. Radnički iz Niša savladao je večeras na Čairu Voždovac sa 3:0. Strelci za ‘Real sa Nišave’ bili su Arsić u 15. minutu, Jovanović u 47.  minutu i Apostolović u 90. minutu.

U borbi za opstanak važnu pobedu je odnela ekipa Metalca koja je u Gronjem Milanovcu bila bolja od Bačke 2:1. Strelci za ‘lončiće’ bili su Mijić iz penala u 38. minutu i Tomić u 88. minutu. Za goste strelac je bio Čeković u 71. minutu.

(Izvor: YouTube/Sportnetwork TV)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter