0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA: Još jedna neverovatna partija Teodosića koji je sačuvao CSKA od propasti (VIDEO)

Objavljeno: 18.04.17 u 21:49

U prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige je ruski tim porazio Baskoniju.
CSKA je slavio sa 98:90 protiv Baskonije ali tek nakon neizvesne završnice.

Sve je izgledalo kao da će ‘Armejci’ bez puno muke opravdati ulogu favorita protiv španskog tima, CSKA je vodio i gradio prednost, a na kraju trećeg kvartala imao i dvocifrenu prednost. Ipak, usledila je poslednja četvrtina u kojoj je Baskonija zaigrala mnogo bolje i serijom 13:4 se vratila u meč.

Na dva i po minuta je španski tim poveo sa 88:85 i najavio moguće veliko iznenađenje već u prvom četvrtfinalu elitnog takmičenja. Tada je na scenu stupio Miloš Teodosić. Srpski plejmejker je poentirao prvo preko slobodnih bacanja, a potom i trojkom vratio vođstvo Moskovljanima. Ogastin, De Kolo i Higins su se pridružili Srbinu sa dobrim rolama u finišu, pa je CSKA stigao do prve pobede u seriji.

U prvoplasiranom timu ligaškog dela je najbolji učinak imao Miloš Teodosić sa 22 poena i pet asistencija, De Kolo je postigao 17, a Higins 12. Na drugoj strani je Šejn Larkin imao takođe 17.

(Izvor: YouTube/EUROLEAGUE BASKETBALL)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter