0
Košarka

SRBIN PROBUDIO DUHOVE PROŠLOSTI: Huventudu ovaj datum baš ne leži, Grobare će nasmejati rezultat meča sa Saragosom! (VIDEO)

Objavljeno: 16.04.17 u 21:25

Košarkaši Saragose savladali su na domaćem terenu ekipu iz Badalone gotovo indentičnim rezultatom kao Partizan pre ravno 25 godina.

Aragonci su savladali Huventud rezultatom 71:69 i tako napravili veliki korak ka opstanku u ligi, a centralna figura meča bio je Stevan Jelovac koji je ubacio 22 poena, uključujući i odlučujuću trojku na pedesetak sekudni pre kraja.

Krilni centar je tako nastavio sa odličnim partijama koje sigurno nisu promakle selektoru Đorđeviću, koji je na ovaj dan takođe presudio Kataloncima.

U redovima Saragose još su zapaženi bili Isak Fotu i Tomas Belas sa po 11 poena. Sa druge strane u poraženoj ekipi najistaknutiji je bio Alberto Abalde sa 12 poena.

U derbiju večeri Valensija je na domaćem terenu ubedljivo savladala Barselonu rezultatom 76:59 i izjednačila se na čelu tabele sa madridskim Realom.

Najefiasniji kod pobednika je bio Pjer Oriola sa 14 poena uz koje je pokupio i 7 skokova, a dvocifren je bio i San Emeterio sa 12 odnosno Vil Tomas sa 10 poena.

Kod Katalonaca najviše se istakao Ante Tomić sa 13 poena i 11 skokova a dvocifren je bio još samo Tajris Rajs koji je postigao indentičan broj poena kao i hrvatski centar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter