0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

A KO ĆE DRUGI: Pogledajte koja je magična asistencija Tea odabrana za najbolju u Evroligi (VIDEO)

Objavljeno: 16.04.17 u 15:40

Sumiraju se utisci ligaškog dela elitnog takmičenja.

Evroliga je odabrala 10 najboljih asistencija a najbolja je delo Miloša Teodosića.

Na 10. poziciji je Sinan Guler koji je sjajno i oštro dodao ka Blejku Šilbu koji je poentirao protiv Baskonije, deveti je Hanikat koji je u reketu iza leđa proigrao Danstona.

Onda slede Gaudlok i njegovo dodavanje Radu, kao i Aron Džekson za Krijapu, mada je ova akcija tako visoko plasirana zbog sjajnog pasa Teodosića u početku akcije.

Šesti je fenomenalni Feldin i još fenomenalnije zakucavanje Džejmsa Gista, dok se na petom mestu nalazi Miloš Teodosić sa neverovatnim izbačajem iza leđa za Augustina koji je pogodio trojku.

Meklin zauzima poziciju broj četiri, Ljulj sa dodavanjem kroz noge za Ajona protiv Zvezde je treći a drugi je Nanali i njegov pas preko skoro celog terena za pogodak Veselog uz zvuk sirene za kraj pretposlednjeg kvartala.

Na red je došlo dodavanje sezone za koji je zaslužan srpski organizator igre koji je jedini među odabranima čija su dva poteza na listi. Trčao je kontu tim iz Moskve, Teodosić je uzeo loptu jednom rukom i među dosta igrača Uniksa pronašao od pasom od zemlju Džeksona koji je poentirao. Jednom rečju – savršenstvo!

(Izvor: YouTube/EUROLEAGUE BASKETBALL)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter