0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ĐURĐEVIĆ PRED DERBI: Ne znam zaista zašto nam se to dešava? (FOTO)

Objavljeno: 13.04.17 u 22:42

Nije prošao još jedan meč crno-belih u kojem se najbolji strelac prvenstva nije upisao u listu strelaca.
Činjenica je da će uz Brazilca Leonarda defanzivci Crvene zvezde najveće muke imati sa Urošem Đurđevićem.

Kapiten mlade reprezentacije je za klupski sajt govorio o ‘večitom derbiju’ koji nam predstoji, kao i o današnjoj utakmici koju je Partizan dobio nakon preokreta u Novom Pazaru.

– Iznenadio nas je njihov rani gol. Ne znam zaista zašto nam se to dešava? Bila je teška utakmica, ali smo pokazali još jednom da smo prava ekipa, koja se konsoliduje kada je najteže i koja upravo u tim trenucima može da preokrene rezultat.To je sada najvaźnije, otpočeo je Đurđević.

Partizan je međutim u 53. minutu izjednačio, a potom postigao još jedan gol za potpuni preokret na nešto lošijem terenu u Novom Pazaru.

– Dobro je što je taj gol došao na početku drugog poluvremena posle odlične asistencije Leonarda. Upravo se ta kolektivna igra i želja za pobedom videla do samog kraja. Imali smo još nekoliko dobrih šansi koje nismo iskoristili, ali je važno je da je Janković sjajno asistirao Leu za vodstvo od 1:2, a potom je i konačan rezultat postavio Jevtović, dodao je napadač Partizana.

Uroš Đurđević je govorio i o pripremama za duel sa Crvenom zvezdom koje će sada biti nešto drugačije zbog praznika koji nam slede za vikend, neposredno pred prvo kolo plej ofa.

– Od sutra su sve misli usmerene na derbi. Imamo dovoljno vremena da se malo osvežimo, pripremimo i uz sve to dolazi Uskrs koji sam po sebi donosi mir. Provešću ga sa porodicom i devojkom uz tradicionalni porodični ručak i naravno farbanje uskršnjih jaja.

U priču se uključio i drugi strelac lige, kolega iz ofanzive ‘parnog valjka’ kojem ovo nije prvi derbi, ali jeste prvi Vaskrs u Srbiji:

– Neizmerno sam srećan zbog pobede u Pazaru. Ovo je prvi put u prvenstvu da je Partizan odneo pobedu na njihovom terenu i zaista moram priznati da nije bilo nimalo lako. Timska igra je došla do izražaja i drago mi je da u miru i sa nova tri boda dočekujemo praznike i predstojeći večiti derbi. Srećni praznici!

FOTO: STARSPORT
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter