0
AdmiralBet ABA Liga

(FOTO: STARSPORT)

MUSA MOTIVISAN PRED ZVEZDU: Uvek je uživanje igrati u ‘hramu košarke’, samo kao tim možemo do titule!

Objavljeno: 09.04.17 u 15:54

Košarkaši Crvene zvezde i Cedevite u ponedeljak će odigrati prvi meč finalne serije ABA lige, a Džanan Musa ističe da su on i saigrači potpuno spremni za odlučujuće duele.

Uprkos tome što će u Beogradu nastupiti bez Rajana Boutrajta i Marka Arapovića, kao i trenera Veljka Mršića, u redovima zagrebačke ekipe puni otpimizma dočekuju prve mečeve.

Svi iz redova Cedevite su svesni da ih u srpskoj prestonici očekuju teški dueli, sa najboljom ekipom regiona, ali isto tako oni vide i svoje šanse da ostvare barem jedan brejk, koji bi im ulio dodatno smopouzadnje.

-Svaka utakmica je nova utakmica. Svaki igrač pokušava doprineti nešto novo u svakoj utakmici, ali u finalu je najbitnije da mi kao ekipa ostvarimo pobedu, a da svako od sebe da barem jedan delić u toj velikoj slagalici i da probamo barem jednu pobjedu ostvariti u Beogradu. Ja ću se truditi da doprinesem najviše ekipi i to je najbitnije,- rekao je Musa u najavi utakmice za klupski sajt Cedevite.

On ističe da mu je uvek uživanje igrati u „Pioniru“, pred prepunom dvoranom i protiv velikog kluba kakav je Zvezda. On takođe uverava navijače da će njegov tim uraditi sve da dođe do titule.

-To je hram košarke, koji je uvijek ispunjen do poslednjeg mjesta. Mi se radujemo što ćemo tamo igrati jer tamo je neverovatno igrati zbog te atmosfere i zbog toga što se igra protiv takvog kluba kao što je Crvena zvezda. Jednostavno je tamo gušt igrati, pogotovo kad je finale. Mi ćemo, blago rečeno, izginuti na terenu da probamo uzeti naslov prvaka-rekao je mladi reprezentatvac BiH.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter