1
Domaći fudbal

FOTO: SRARSPORT

SLS: Partizan pobedio sa ‘bele tačke’ preko Đurđevića uz dva igrača više na terenu (VIDEO)

Objavljeno: 08.04.17 u 18:57

U prvom meču 29. kola Superlige Srbije Partizan se u Humskoj dobro pomučio da bi savladao Radnik iz Surdulice 2:1 (0:1).

Bio je ovo meč koji je imao krvavu uvertiru ispred stadiona. Nevoza i loše vesti kao da su se oslikale na igru Partizana, te su crno-beli 45 minuta morali da jure prednost Radnika, ali su je stigli i prestigli, na kraju – 2:1.

Partizan je prvi zapretio u 11. minutu posle šuta Jankovića iz slobodnog udarca, ali je lopta otišla pored gola. U 18. minutu je usledio veliki šok, posle neoprezne intervencije odbrane Partizana lopta se vratila Arsenijeviću koji nije bio u ofsajdu i sa par metara je savladao Kljajića 0:1.

Crno-beli su odmah krenuli napred, ali je tek u 35. minutu opasno pokušao Đurđević, ali je Čančarević bio na mestu. Samo par minuta kasnije pokušao je Miletić, ali je golman na liniji sprečio gol. Vođstvom Radnika 1:0 završeno je prvo poluvreme.


Drugo je počelo golom Partizana. Miletić je centrirao sa levog boka, lopta je pala pravo na volej Jankoviću, a ovaj sa pet metara pogodio gde treba – 1:1. Samo dva minuta kasnije bile su dve velike prilike za četu Marka Nikolića. Prvo je Kosović pogodio stativu, a u nastavku akcije Tavambe glavom pored gola. U 68. minutu Janković je šutirao, ali je Čanačarević danas bio siguran.

FOTO: SRARSPORT

Opasno je bilo u 76. minutu kada je Đurđević izašao sam na golmana Čanačarevića, ali je pre toga pomoćni sudija mahao ofsajd. Žalili su se na klupi Partizana, ali bez uspeha. Samo 60 sekundi kasnije prava bura. Prvo je Frencis za svega sedam minuta dobio dva žuta kartona i crveni, a crno-beli su to iskoristili i posle par sekundi iznudli penal. Precizan sa ‘bele tačke’ bio je neumorni Đurđević. Odmah potom isključen je još jedan igrač gostiju Gojković zbog prigovora i takođe drugog žutog kartona.

Partizan je mogao do još jednog gola posle kontra napada, ali je Đurđević bio sebičan i nije uposlio Leonarda koji je bio u boljoj poziciji. U 88. minutu Partizan je mogao sve da reši, ali je sjajnu šansu propustio Everton. Na kraju 2:1, ipak zaslužena pobeda crno-belih.
(Izvor: YouTube/ГРОБАР 99 P. F. C)
Partizan u poslednjem 30. kolu gostuje Novom Pazaru u četvrtak, a za sada ima samo tri boda zaostatka za liderom Crvenom zvezdom i meč više. Podsetimo, na kraju ligaškog dela sezone dele se bodovi.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]PARTIZAN – RADNIK 2:1
/Janković 53, Đurđević 78pen – Arsenijević 18/

Stadion u Humskoj.
Sudija: Obradović

PARTIZAN: Kljajić – Vulićević, Milenković, Ostojić, Miletić – Everton, Kosović, Janković (Đuričković od 90+2), Leonardo – Tavamba (Ilić od 70), Đurđević (Jovanović od 90). Trener: Marko Nikolić.

RADNIK: Čančarević – Milinković, Gojković, Žarković, Milovanović – Pejčić, Žakula – Kjeremeh, Arsenijević, Trifunović (Zlatanović od 78) – Radović. Trener: Simo Krunić.[/stextbox]

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0
1 Komentara
  1. odavno nisam gledao ovako grub fudbal…
    fudbal i jeste muška igra ali ovo danas od radnika na sve liči samo na fudbal ne…
    pa oni su mogli bar još jedan ali direktan crveni karton da dobiju, izgleda kao da im i nije bio cilj da se doigravaju sa partizanom već im je bio cilj da povrede neke od igrača partizana ili u najmanju ruku da nekog isprovociraju (mislim na evertona) 😉
    scene prije utakmice samo potvrđuju gore navedeno, čista provokacija par kola pred derbi…
    jedna reč sramota…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter