0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SIMO KRUNIĆ: Partizan lako pobeđuje sve svoje rivale, mi želimo da ih zaustavimo!

Objavljeno: 07.04.17 u 12:28

Radnik u subotu od 17 časova gostuje Partizanu u okviru 29. kola Superlige Srbije, a u Surdulici su svesni teškog rasporeda u poslednja dva kola ligaškog dela sezone.

Trener Radnika Simo Krunić je svestan ko je favorit, ali ne želi da njegovi momci istaknu ‘belu zastavicu’.

– Mi znamo kako igra Partizan, nisu izgubili 24 ili 25 utakmica, igraju jako dobro i lako pobeđuju svoje rivale. Svesni smo da nas čeka težak posao. Težak sa jedne strane što igramo protiv Partizana na njegovom terenu i znamo da crno-beli imaju sjajne igrače u svim linijama tima. Sa druge strane lak jer se od nas ne očekuje da pobedimo rivala. Mi ćemo pokušati na ovoj utakmici da damo sve od sebe. Svesni smo da je Partizan favorit i da im dolazimo u nezgodno vreme kada je za njih pobeda imperativ – počeo je priču Simo Krunić i nastavio:

– Jedina stvar koju mi možda možemo da iskoristimo jeste umor fudbalera Partizana od Kup meča sa Voždovcem, ali oni imaju kvalitet i dovoljan kvalitet da igraju u sistemu subota – sreda. Oni se ne troše previše, oni trče onoliko koliko je to potrebno.

Trener Radnika kaže da je važno da je njegov tim prekinuo seriju poraza, ali da posao oko opstanka nije ni blizu kraja.

– Bitno je da smo prekinuli seriju loših rezultata. Jedna pobeda ne znači ništa. Ako želimo da opstanemo onda moramo da pobeđujemo u kontinuitetu, pokušaćemo da pobedimo u poslednja dva kola i što bolje da se pozicioniramo pred plej-aut. Pokušaćemo da se suprotstvimo već sutra Partizanu.

Veliki peh za Radnik je izostanak kapitena kom sledi operacija i duži oporavak.

– Nažalost, do kraja prvenstva smo izubili kapitena, već se oseća njegovo odustvo. Oseća se to u svlačionici. Operisan je, nadam se da će biti dobro, a on će kad se oporaviti biti uz nas – iskren je bio Krunić.

Surdaličani bi možda do početka plej-auta mogli da se pojačaju, potrebna je sveža krv, pogotovo uz levu aut liniju.

– Ako budemo u mogućnosti da se pojačamo mi ćemo to uraditi. Moramo da nađemo levog beka, ako nađemo dovoljno kvalitetne, pojačaćemo se. Plej-aut je za nas najvažniji jer u njemu pobeda važi tri boda.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter