0
Domaći fudbal

SPORT NA TV: Dan provodimo uz Kup Srbije, derbije u Španiji i Engleskoj i finale Evrokupa

Objavljeno: 05.04.17 u 08:47

‘Najzagriženiji’ navijači u Srbiji danas će imati razloga da pohrle na stadione ili budu uz male ekrane kako bi ispratili svoje omiljene klubove.

Dan će otvoriti Voždovac i Partizan koji će od 13 časova na stadionu ‘na krovu’ otvoriti četvrtfinalnu rundu Kupa Srbije. Taj meč biće prenošen na prvom programu TV ArenaSport.

Na istom kanalu od 19 časova Crvena zvezda će igrati protiv Mladosti iz Lučana. Utakmica se igra na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Na kanalima SportKluba biće nekoliko zanimljivih duela evropskih liga. U Engleskoj će se igrati derbi između Čelsija i Mančester sitija, sa početkom u 21 sat i to na prvom programu ove televizije.

U Španiji će Barselona dočekati Sevilju od 19:30h na Kamp Nou, dok će dva sata kasnije Real Madrid gostovati Leganjesu. Oba ova meča biće na drugom programu SportKluba.

Ljubitelji košarke večeras će sigurno biti uz treći kanal SportKluba gde će 20:30h biti prenos trećeg meča, odnosno, ‘majstorice’ finala Evrokupa između Valensije i Unikahe, za koju nastupa srpski reprezentativac Nemanja Nedović, a član tima iz Malage je i Dejan Musli, koji je povređen.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter