0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN ŽELI ŠTO LAKŠI PROLAZ: Hoće li Nikolić kalkulisati na ‘krovu’? (VIDEO)

Objavljeno: 05.04.17 u 00:28

Fudbaleri Voždovca i Partizana u sredu od 13 časova prvi izlaze na teren i otvaraju četvrtfinalnu rundu najmasovnijeg klupskog takmičenja u našoj zemlji.

Pre samo dvadesetak dana, Partizan je razbio Voždovac na svom stadionu u Humskoj sa 4:0 uz majstoriju Uroša Đurđevića i ‘makazicama’ kakve se čekaju i najviše cene na superligaškim terenima.

(Izvor: youtube / Партизан Понос Србије)

Međutim, sada se na stadionu u Zaplenjskoj menjaju okolnosti, čak ni podloga neće biti ista, a ulazi se u jak ritam utakmica po principu ‘sreda-subota’, pa se postavlja pitanje u kakvom sastavu će izaći, pre svega, crno-beli.

Partizan je u subotu igrao meč protiv Radničkog u Nišu i dobio ga vrlo teško sa 0:2, a sledeće subote u Beograd mu stiže Radnik iz Surdulice. Prostora za manevar trenera crno-belih Marka Nikolića ima, a od 13 časova sutra videćemo hoće li ga i biti.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Očekivani sastavi bili su:

VOŽDOVAC: Popović, Putinčanin, Mihajlov, Sinđić, Filipović, Pavlović, Ćirković, Marinković, Nikolić, Krasić, Dražić.

PARTIZAN: Kljajić, Vulićević, Milenković, Ostojić, Miletić, Jevtović, Everton, Janković, Leonardo, Đurđević, Tavamba.

[/stextbox]

Međutim, s obzirom da je u pitanju Kup utakmica, ne treba zaboraviti da bi šansu mogli da dobiju Vlahović u napadu ili Kosović u veznom redu. Formacija bi se po tome i menjala. Prostora za manevar ima, a Nikolić i ovaj ispit shvata vrlo ozbiljno.

– Iza nas je teško gostovanje i važna pobeda u Nišu, kojom smo nastavili niz od 24 utakmice bez poraza. Ta serija, koliko god impozantno delovala, neće mnogo vredeti ako je sada kada ulazimo u završnicu, ne oplemenimo nastavkom dobrih rezultata. Znamo kakvo je takmičenje Kup, kako je to najlakši način da neko od favorita izgubi glavu, jer nema popravnog ispita. Utakmica je specifična, od termina do podloge na terenu, jedine veštačke u našoj ligi – rekao je Nikolić pred ovaj meč.

Na centru će stajati Dragan Čolović, a pomagaće mu Vladimir Jovanović i Nemanja Petrović.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter